Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η ανάγκη εκπροσώπησης της Ημαθίας στη Γ Εθνική και η αδημονία της ΑΕ Χαρίεσσας!

13087282_10209876231047586_3649318886867974320_oΞεκινά την Κυριακή 15/5 η προσπάθεια του ΦΑΣ Νάουσα για την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένας σύλλογος με παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και με αρκετές διακρίσεις στο παλμαρέ της, ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές που συμπληρώνουν το καρέ του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου, όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, που ανέλαβε τα ηνία αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική, διανύει τις τελευταίες στιγμές όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας, που θα την βρει στη Δυτική Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Στρατώνι.

Μια παραθαλάσσια, πανέμορφη περιοχή με τον οικισμό του Στρατωνίου να κατοικείται από 1174 ανθρώπους, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Το καμάρι της πόλης (μαζί με αυτό βεβαίως της ομάδας μπάσκετ) θα ριχτεί στη μάχη για την πιο μεγάλη διάκριση στην ιστορία του, την άνοδο στη Γ Εθνική. Στο πρωτάθλημα άλλωστε κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση, έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Νέα Καλλικράτεια.

Μια ομάδα με σκληροτράχηλους παίκτες, εν δυνάμει τεχνική αλλά και ταυτόχρονα δυναμική, που ειδικά εντός έδρας αποτελεί ισχυρός αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα. Το μικρό σε διαστάσεις γήπεδο σε συνδυασμό με τους ένθερμους οπαδούς της, δημιουργεί τα εχέγγυα για μια καλή πορεία, ενώ η διοίκηση και ο μεγάλος χορηγός (Ελληνικός Χρυσός) είναι οι μεγάλες…πλάτες για να στηριχθεί ο προπονητής και το αγωνιστικό τμήμα.

Το τελευταίο φιλικό των “κιτρινόμαυρων” ήταν την Τετάρτη 8/5 όταν και αντιμετώπισε την Κ19 του Πανσερραϊκού και με τέρματα των Μετάι, Μελίσση, Φούκα και Κοσμίδη επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0

Ο ΦΑΣ Νάουσα καλείται να επιστρέψει από τη Χαλκιδική με το “διπλό”, που θα του δώσει τεράστιο αβαντάζ για τη συνέχεια καθώς θα έχει καταφέρει να περάσει από μια έδρα που θα αποτελέσει ρυθμιστή για τον συγκεκριμένο όμιλο. Ο Βαγγέλης Ντίσιος, “μετρ” άλλωστε τέτοιων διαδικασιών (πέρσι πέτυχε την άνοδο με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, όταν μάλιστα έβγαινε μόλις μία ομάδα από τις τέσσερις του ομίλου) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του πρώτου φετινού ταξιδιού, καθώς τόσο ο Αβραμόπουλος όσο και ο Νίκου θα δώσουν το παρόν. Συντηρητικά ωστόσο θα συνεχίσει ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, που ακολούθησε θεραπεία για τον μηνίσκο που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο και αυτός θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Μαζί με τους “κυανόλευκους”, ιδιαίτερη αγωνία θα έχει και η ΑΕ Χαρίεσσας που σε περίπτωση ανόδου των πρωταθλητών, θα πανηγυρίσει με τη σειρά της την παραμονή στην κατηγορία. Στην (απευκταία) αντίθετη περίπτωση, η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου επιστρέφει μετά από χρόνια στην Α2 και ουσιαστικά θα κάνει ένα…restart για την επάνοδο της στην ανώτερη κατηγορία του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Το SportsUp θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της Νάουσας καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και εύχεται σε διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές να έρθει η πολυπόθητη άνοδος και να υπάρξει (επιτέλους) Ημαθιώτικη εκπροσώπηση στη Γ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected