Κατηγορίες
Super League 1

Εξαιρετικά απίθανη η παραμονή Αγκούλο, κρίνεται του Βάντερσον

AngouloΠαρελθόν για τον Πλατανιά θα πρέπει να θεωρείται όπως όλα δείχνουν ο Ίγκορ Ανγκούλο, ο οποίος έδειξε μάλιστα στην τελευταία προπόνηση σαν να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Ισπανός επιθετικός θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του σε άλλη ομάδα και ενδεχομένως στο εξωτερικό, χωρίς να αποκλείεται ο νέος του σταθμός να είναι ομάδα από την Κίνα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ανγκούλο ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του με τον Πλατανιά χωρίς να τα έχει βρει στο οικονομικό με τη διοίκηση, επομένως εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με 8 γκολ, θα αγωνίζεται αλλού τη νέα περίοδο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Βάντερσον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μαν. Μαθιουλάκη, αλλά η διαφορά στο οικονομικό παραμένει. Οι δύο πλευρές φαίνεται να μην απέχουν πολύ για να τα βρουν αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον συμφωνία δεν υπάρχει. Η εντύπωση δε που δίνεται είναι ότι για να παραμείνει ο Βάντερσον στον Πλατανιά θα πρέπει να ανέβει η προσφορά της ομάδας έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή…

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται οι τελικές εξελίξεις για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε σίριαλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected