Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2ος όμιλος) Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Πετρούσας 4-1

paralimnio-22270Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Απόλλων Παραλιμνίου την προσπάθεια για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση και χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα, κέρδισε με 4-1 την πρωταθλήτρια Δράμας Δόξα Πετρούσας με πρωταγωνιστική τον Θόδωρο Αγγελακά. Ο αρχηγός του Απόλλωνα με ένα “καθαρό” χατ-τρικ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο έκανε το ματς τυπική διαδικασία, καθώς η φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς σίγουρα ένα επίπεδο πιο κάτω και έχοντας και αυτοί τα προβλήματα τους δε μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ο Απόλλων είχε καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του ματς και ευτύχησε να βρει απέναντι του έναν 15χρονο τερματοφύλακα που έκανε το ντεμπούτο του στο ματς, καθώς ο βασικός πορτιέρο αναχώρησε για Γερμανία και ο αναπληρωματικός, δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, με αποτέλεσμα η Δόξα να μείνει μόνο με τον μικρό. Η απειρία του φάνηκε, καθώς εύκολα ο Αγγελακάς με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση στο 14΄, με μία λόμπα στο 22΄ και με μία εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου διαμόρφωσε ένα σκορ 3-0 που παρείχε ασφάλεια. Μάλιστα το Παραλίμνιο είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά σε δύο περιπτώσεις τουλάχιστον κόντρα σε Αγγελακά και Τσουλχά ο 15χρονος Στόϊκός αντέδρασε σωστά.

Στο δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ του Λάζαρου Ρούμπου στο 48΄ έκανε το υπόλοιπο του ματς μαρτυρικό, αφού η Δόξα συμβιβάστηκε στην ήττα της και ελάχιστα προσπάθησε για το κάτι παραπάνω με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρησε έχοντας απλά την κυκλοφορία της μπάλας. Στο 82΄ απλά ο Γεωργιάδης με όμορφο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν.Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης(57΄ Κωνσταντινίδης), Τάκας, Κωφοκώτσιος(69΄ Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος Γρ, Τσουλχάς, Αγγελακάς(73΄ Στεφανίδης), Ρούμπος Λ.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Στόϊκος, Ξενίδης, Καραγιαννίδης(46΄ Κύρτσης), Γιαννίκης, Κότιος, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Άρμενη(46΄ Τσαντάς), Γεωργιάδης, Κερασίδης, Ασλανίδης(69΄ Ζεδαμάνης)

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected