Κατηγορίες
Basket

Ο Ημαθιώτης τεχνικός ζει το δικό του παραμύθι…

itoudis890Επί 13 ολόκληρα χρόνια, ήταν ο άνθρωπος πίσω από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτός που είχε ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας βάσει των βίντεο, της ανάλυσης του αντιπάλου και της συμπληρωματικής συμβουλής πίσω από τον Ζοτς. Ο Δημήτρης Ιτούδης δούλεψε σκληρά, έμαθε, βελτιώθηκε και τελικά κατάφερε να νικήσει τον ίδιο τον δάσκαλό του.

Ο τελικός του Final-4 στο Βερολίνο, βρήκε αντιμέτωπους δύο πρώην συνεργάτες. Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, συνέθεσαν το δίδυμο των επιτυχιών στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια και το βράδυ της Κυριακής τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρκέ μετά από μια αγαστή συνεργασία 13 ετών.

Ο ένας αποκαλεί τον άλλο, αδερφό. Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, ο Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως δεν θα είχε καταφέρει καν να βρεθεί στο Βερολίνο ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ αν δεν υπήρχε ο Ομπράντοβιτς στη ζωή του. Ο «Ζοτς» έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια αν και γκρίνιαξε λίγο και για τη διαιτησία.

Η συνέχεια είχε… πτήση. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ σήκωσαν στον αέρα τον Ιτούδη, ο πρόεδρος Βατούτιν τον κάλεσε να μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα και όλα δείχνουν πως η Ευρώπη ίσως έχει βρει το επόμενο μεγάλο όνομα στους πάγκους. Ο Ιτούδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά την Ευρωλίγκα με ξένη ομάδα και πλέον ζει το δικό του όμορφο παραμύθι…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected