Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κάτοικος Λισσαβόνας για πολλά χρόνια ο Μήτρογλου!

ImageHandler2Στη Μπενφίκα μέχρι το 2020 ο Κώστας Μήτρογλου. Οι “αετοί” πλήρωσαν 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ και απέκτησαν τα δικαιώματα του διεθνούς φορ. Η ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο φτάνει τα 45 εκατ. ευρώ!

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε φοβερή χρονιά στη Μπενφίκα και η πορτογαλική ομάδα έκανε το αυτονόητο. Αγόρασε τον Έλληνα διεθνή φορ από τη Φούλαμ, δίνοντάς της τα 7 εκατ. ευρώ, όπως προβλεπόταν στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες. Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί το σπουδαίο deal για τον 27χρονο επιθετικό.

Η ρήτρα που θα βάλουν οι “αετοί” στο νέο συμβόλαιο του “Μητρογκόλ”, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2020, φτάνει τα 45 εκατ. ευρώ! Ο Έλληνας στράικερ ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πορτογαλικού συλλόγου, βοηθώντας τον τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου!

Ο Μήτρογλου εξαργύρωσε την καταπληκτική του σεζόν με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στην ομάδα της Λισσαβώνας, η οποία είχε δώσει 800.000 λίρες στη Φούλαμ για να τον αποκτήσει ως δανεικό το περασμένο καλοκαίρι. Επιθυμία του ήταν να μείνει στη Μπενφίκα και αυτή έγινε πράξη. Όσο για το ποσό που θα λάβει ο ίδιος;

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι για κάθε χρόνο συμβολαίου θα λαμβάνει 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό θα αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ. Ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τον διεθνή φορ, που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την εποχή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected