Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η συνέντευξη του Κώστα Παυλόπουλου στο Prisma

580ca48359386e6b73e54692d96f9ed4_XLO Kώστας Παυλόπουλος υπηρέτησε τον ΟΦΗ για οκτώ ολόκληρα χρόνια έχοντας ένα πολύ σημαντικό μερίδιο στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι αλλά αγάπησε και δέθηκε και αυτός με την σειρά του  τόσο με το νησί αλλά και με τους ανθρώπους του.

Ο Ημαθιώτης προπονητής αγωνίστηκε με την φανέλα του ΟΦΗ τις σεζόν 1991 εώς 1995 και 1997 εώς το 2001. Σήμερα διαθέτει την δική του ακαδημία, τον ΠΑΟΚ Μελίκης στη Βέροια, η οποία ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών του Δικέφαλου ενώ παράλληλα βρίσκεται και στο τιμόνι της Μικτής Ημαθίας

Ο παλαίμαχος άσσος του ΟΦΗ άνοιξε την καρδιά του στο prismasport.gr και μίλησε για τον ΟΦΗ, τον Γκέραντ, την προσπάθεια που κάνουν οι ασπρόμαυροι για παραμονή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα

OFIPAULOPOULOS

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Παυλόπουλου στο prismasport.gr

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την άνοδο τόνισε : “Κάποιες φορές πρέπει να φτάσεις στο ναδίρ για να ανασυγκροτηθείς και να βάλεις νέες και σωστές βάσεις με όραμα και σχεδιασμό. Ο ΟΦΗ έφτασε σε αυτό το σημείο και ήδη έχει ξεκινήσει γιγαντιαία προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για να βρεθεί στο σημείο που επιθυμούμε όλοι. Αυτό της μεγάλης κατηγορίας. Έχει πλέον φτάσει στην πηγή για να πιει νερό και να κάνει το πρώτο δύσκολο, καθοριστικό βήμα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει”

Για τις αναμνήσεις από το πέρασμα του από τον ΟΦΗ ανάφερε : “Η δεκαετία του 1990 που βρέθηκα στην Κρήτη και στον ΟΦΗ ήταν καθοριστική για μένα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαμόρφωσα χαρακτήρα και έμαθα το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να παίζεται σε σωστές βάσεις. Υπήρχαν πολλές επιτυχίες για την ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο έφτασα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό στο να βρεθώ στην Εθνική ομάδα κάνοντας 4 συμμετοχές το 1994 και να μεταγραφώ στην Α.Ε.Κ. το 1995. Τα πράγματα λειτουργούσαν άψογα σε διοικητικό- προπονητικό- ποδοσφαιρικό επίπεδο.”

Για το αν διατηρεί δεσμούς με τον ΟΦΗ και την Κρήτη : “Η Κρήτη είναι σχέση ζωής για μένα. Δεύτερη πατρίδα. Αγαπώ οτιδήποτε έχει σχέση με το νησί. Η σχέση μου μαζί της είναι πολύ δυνατή. Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καρδιάς μου και της ψυχής μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου βρίσκονται στην Κρήτη και επίσης πολλοί παλιοί συμπαίκτες μου. Έχω τακτικές επαφές μαζί τους”.

Για τις διαφορές ανάμεσα στο ποδόσφαιρο τις δεκαετίας του ενενήντα με αυτό των τελευταίων χρόνων : “Οι διαφορές είναι τεράστιες. Παλιά το ποδόσφαιρο ήταν περισσότερο «παιχνίδι». Μεγαλύτερη χαρά , ελευθερία κινήσεων, λιγότερη πίεση, λιγότερο άγχος ,λιγότερη σκοπιμότητα.. Τώρα έχουν μπει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Άλλα καλά, άλλα άσχημα. Γιαυτό και δεν βλέπεις πολλά ταλέντα.”

Για το τι σημάινει ΟΦΗ για τον ίδιο τόνισε <<ΟΦΗ. Η αρχή και το τέλος ποδοσφαιρικά για μένα. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ευγένιος Γκέραρντ. Προπονητής –Πατέρας –Φίλος. Το παν για μένα προσωπικά. Του χρωστάω πολλά και μπορώ να γράψω ολόκληρο βιβλίο με τα καλά αυτού του Ανθρώπου- Προπονητή. Μύθος για τον ΟΦΗ.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected