Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκινά η εκκαθάριση στον Πιερικό, προβληματισμός για την επόμενη μέρα

4pier_-_antigrafoΈκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη χθές (Δευτέρα 16/5) το απόγευμα με τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την συνέχιση της ομάδας και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν απο εδώ και πέρα, αφού η χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της

Ξεκινάει πλέον νέο πρωτάθλημα και αυτό είναι διοικητικό και αφορά την εκκαθάριση της ομάδος. Θετικό το πρώτο βήμα, άναψε το πράσινο φως!

Το πρώτο θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της έναρξης της εκκαθάρισης, οπού ομόφωνα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, αφού και οι δικηγόροι έχουν αναλύσει τα πάντα και έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους το ελεύθερο στην διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να ανάψει το πράσινο λαμπάκι της έναρξης αυτής της ”πολυπόθητης” και ”δύσβατης” εκκαθάρισης πληρώνοντας το ποσοστό του 10% ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και το υπόλοιπο 90% που απομένει να πάει ονομαστικά σε αυτούς που πρέπει, και ο Πιερικός να έχει πλέον την ευκαιρία εφόσον επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ, και να έχει νέες ελπίδες και στόχους με μηδενικά χρέη.

Το θετικό πάντως είναι ότι εφόσον αποφασίστηκε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες της έναρξης της, (και αφού δεν βρεθεί κάποιο μπλόκο απο κανέναν, και όλα πάνε καλά), ο Πιερικός θα έχει πλέον γκρεμίσει τον τοίχο που υπάρχει στο τούνελ, και θα μπορεί να προχωρήσει και να κοιτάει πλέον ψηλότερα αφού θα προσελκύσει και νέους επενδυτές οπού θα έρθουν και θέλουν να έρθουν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα με ανοδικούς στόχους και μηδέν χρέη.

Το δεύτερο θέμα ήταν οι ανακατατάξεις και οι θέσεις του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Αν και δεν υπήρξε συνολική απαρτία, δεν άλλαξε κάτι και οι θέσεις και τα πρόσωπα μένουν έως έχουν.

Απο την άλλη η γενική συνέλευση της Εκάβης δεν έχει ακόμη οριστεί, καθώς πρώτα πρέπει να περιμένουμε να ξεδιαλύνει το τοπίο, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μελί γενέσθαι και πως θα πάει η διαδικασία της εκκαθάρισης. Ο απολογισμός πάντως έχει πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό για την φετινή χρονιά, και όλα αυτά θα ανακοινωθούν είτε σε συνέλευση είτε σε επίσημη ανακοίνωση.

PierikosNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected