Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με την ελπίδα πως θα είναι ο νέος Βάρντι!

_89721157_dsc_0369Τον νέο Τζέιμι Βάρντι ελπίζουν να έχουν ανακαλύψει στο πρόσωπο του 21χρονου ερασιτέχνη φορ, Άσλεϊ Νέιντσαντ, οι άνθρωποι της Φλίτγουντ Τάουν, ομάδας που ανέδειξε τον αρχισκόρερ της Λέστερ, προσφέροντας του το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Η Φλίτγουντ Τάουν μπορεί να υπερηφανεύεται πως «ανακάλυψε» πριν από μερικά χρόνια τον Τζέμι Βάρντι στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας και πλέον η συμμετέχουσα στη League 1 να ευελπιστεί πως έχει πετύχει νέα «φλέβα χρυσού, υπογράφοντας τον επιθετικό της Χόρλι Τάουν, Άσλεϊ Νέινσαντ.

Όπως γράφει το gazzetta.gr, ο 21χρονος Άγγλος σημείωσε 99 γκολ σε δύο σεζόν στην 9η ερασιτεχνική κατηγορία, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως υπάλληλος στα Mc Donald’s για να μπορέσει να συντηρηθεί οικονομικά.

Μέσα στη χρονιά πέρασε δοκιμαστικό από τις Νόριτς και Μίλγουολ, δίχως επιτυχία, με την πρόσφατη επιτυχία του Βάρντι με τη Λέστερ να ανοίγει ξανά την… όρεξη στην Φλίτγουντ Τάουν να αναζητήσει ακόμα ένα «λαβράκι» στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Νέιντσαν.

Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας και ο ίδιος ο 21χρονος φορ στάθηκε στους παραλληλισμούς της ιστορίας του με αυτή του Τζέιμι Βάρντι (36 συμμετοχές/31 γκολ τη σεζόν 2011-12, με αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στη Λέστερ).

«Πετάω στα σύννεφα. Μετά από αρκετό διάστημα αναμονής, επιτέλους υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Φλίτγουντ. Σίγουρα η πορεία του Βάρντι αποτελεί για ‘μένα ένα παράδειγμα προς μίμηση. Ο κόσμος προσπαθεί να με συγκρίνει μαζί του, όμως δε θα ήθελα να προσθέσω επιπρόσθετη πίεση στην προσπάθεια μου. Θα προτιμούσα να ακολουθήσω το δικό μου δρόμο και να γίνω ο πρώτος Άσλεϊ Νέιντσαν, αντί για νέος Βάρντι», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected