Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (9ος όμιλος) Άγιος Ιερόθεος – Προοδευτική 0-1

13263939_1077053679032848_5618746924862177970_nΣεφτέ στις εκτός έδρας νίκες, έκανε η Προοδευτική η οποία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρα του Αγίου Ιερόθεου, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 9ου ομίλου των αγώνων μπαράζ.

Την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε η Προοδευτική η οποία μετά το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της. Στα του αγώνα έπειτα από ένα πρώτο 30λεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι, η ομάδα του Βασίλη Σπάθα ήταν εκεί που στο 37΄ έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει, καθώς το σουτ Μπελέρη έφυγε μόλις άουτ από την εστία του Ρούμπη.

Από το σημείο εκείνο και μετά παρά τις όποιες προσπάθειες υπήρξαν και από τις δύο ομάδες, το σκορ δεν άλλαξε με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 49΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, οι αμυντικοί όμως των «βυσσινί» πρόλαβαν να ανακόψουν τον Μπερτσιά προτού αυτός βγει μόνος του με τον Μένιο.

Έπειτα από την φάση αυτή η Προοδευτική ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του τερματοφύλακα της ομάδας του Περιστερίου. Όλα αυτά μέχρι το 69΄ όταν ο Ατματζίδης με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούμπη κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διαχεριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογέρης, Καραμέρης, Αλεξίου (70΄Νιζάμης), Γεωργίου, Αλιμπάς (77΄Χίσο), Πανούσης (73΄Νταουτάι), Μπερτσιάς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας): Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Τσαγκάρης (90΄ Δηλαβέρης), Σαμαράς, Μπιτσάνης (63΄Ζελέκου), Τζανέτος (78΄ Τσίτσης), Ατματζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected