Super League 1

Το…αφεντικό τρελάθηκε στον ΠΑΟΚ!

savvidis_ivan_0Τρελό… είναι το ποσό που έχει βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης από την στιγμή που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Τις… αποκαλύψεις έκαναν οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του «Δικέφαλου», κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των «ασπρόμαυρων», έπειτα από ερωτήσεις που τέθηκαν για τα χρήματα που έχουν μπει στην ομάδα από τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το onsports.gr, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, σε ερώτηση που του έγινε για τα λεφτά που έχει διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθάρισε πως ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου έχει βάλει 56 εκατομμύρια ευρώ σε αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, ενώ σ’ αυτά θα προστεθούν άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ με τη νέα ΑΜΚ, χωρίς να υπολογίζονται τα 9 εκ. ευρώ που έχουν δοθεί μέσω του ομολογιακού δανείου που έδωσε πέρυσι και θα μετοχοποιήσει στο μέλλον.

Όπως υποστήριξε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, πριν μπει η ΔΗΜΕΡΑ, το 2012, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ήταν 7.610.000 ευρώ , ενώ σήμερα έχει φτάσει στα 63.500.000 ευρώ και με τα 8 εκ. ευρώ της τρέχουσας ΑΜΚ θα φτάσουν στα 71,5 εκ. ευρώ. Ακόμα, υποστήριξε πως οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη ελέγχουν το 80,1% των μετοχών και με τη νέα αύξηση θα φτάσουν στο 82%.

Ακόμα στην Γενική Συνέλευση τέθηκε και θέμα γηπέδου, όπου ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε: «Όπως κατ’ επανάληψη έχει πει ο Ιβάν Σαββίδης, πρώτη προτεραιότητα παραμένει η Τούμπα, αλλά εξετάζουμε και άλλα μέρη. Το ίδιο ισχύει και για αθλητικό κέντρο».

Τέλος, από μικρομέτοχο της ΠΑΕ τέθηκε θέμα και για αμοιβές προς τον Θοδωρή Ζαγοράκα, αλλά η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ο Ζαγοράκης δεν αμείβεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected