Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκ στη Ρωσία με τον μπράβο που τράβηξε όπλο σε αγώνα εφήβων! (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΑναστατωμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρωσίας, έπειτα από ένα απίστευτο επεισόδιο σε αγώνα εφηβικού τουρνουά πάλης, όταν ένας μπράβος τράβηξε όπλο στην αρένα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι αγώνες πάλης διοργανώθηκαν στην πόλη Stary Oskol της Ρωσίας, υπό την αιγίδα του εκατομμυριούχου Αχμετάνοφ, ο γιος του οποίου, Ρούκμαν, πήρε μέρος. Όμως, στο παιχνίδι απέναντι στον Μαγκομεντέμιν Ιμπραγκίμοφ, γνώρισε την ήττα, έπειτα από απόφαση των κριτών, κάτι που δεν άρεσε στον νεαρό εκατομμυριούχο.

Έτσι, την… έπεσε άμεσα στον αντίπαλό του και τον κλώτσησε στο στομάχι, με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση στο ταπί, όταν οι διοργανωτές προσπάθησαν να χωρίσουν τα δύο παιδιά. Τότε, ένας μπράβος από την προσωπική φρουρά του νεαρού Ρούκμαν Αχμετάνοφ τράβηξε όπλο και απείλησε μπροστά σε όλους, τον Μαγκομεντέμιν Ιμπραγκίμοφ, αλλά και τους συνοδούς του.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, το τουρνουά ακυρώθηκε, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχαΐλ Μαμιασβίλι, ανέφερε: «Αυτό είναι τραγικό, μία ανεπίτρεπτη κατάσταση. Δεν είμαστε μόνο σοκαρισμένοι, αλλά πιστεύουμε πως τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να γίνονται στο μέλλον».

περισσότερες φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected