Κατηγορίες
Football League

Πόλος έλξης το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου!

d648c2514e9bcbc325b117f3523ca2a5_LΤην Δευτέρα αναμένεται να έχει νέο προπονητή ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις τελευταίες συζητήσεις να γίνονται στο διήμερο που ακολουθεί, ενώ καθημερινά αρκετές είναι οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με το magnesiasports.gr, ο νέος κόουτς της ερυθρόλευκης ομάδας θα προέρχεται από τη Β’ Εθνική, ενώ η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου σιγά-σιγά καταλήγει στους παίκτες που θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τη στελέχωση του ρόστερ. Οι περισσότεροι, όπως έχει αναφερθεί, θα είναι από την παραπάνω κατηγορία, λίγοι από τη Γ’ Εθνική και ορισμένοι (τουλάχιστον επτά έχει πει ο κ. Μποτσιβάλης) από τη Μαγνησία, ενώ κάποιοι από την ομάδα Κ19 αναμένεται να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό. Η διαδικασία να κλείσει το ρόστερ θα αργήσει και δεν θα είναι εύκολη. Αφενός διότι υπάρχει πληθώρα επιλογών, μεταγραφικών στόχων, αφετέρου διότι από πέρυσι η μεταγραφική περίοδος έχει πάει μέχρι τέλη Οκτωβρίου κι αυτό κάνει τους παίκτες επιφυλακτικούς να “κλείσουν” σε μια ομάδα από νωρίς.

Το όνομα όμως και η δυναμική του Ολυμπιακού αποτελεί σίγουρα πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιριστή στη Γ’ Εθνική, ειδικότερα από τη στιγμή που στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, ενώ ως γνωστόν, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος με την ιδιότητα του μάνατζερ, γνωρίζει πολύ καλά την αγορά, καθώς υπήρξε τα τελευταία χρόνια συνεργάτης του κ. Γιαλιά στη στελέχωση του Πανελευσινιακού και των Τρικάλων.

Είναι κάτι που έκανε με επιτυχία τα προηγούμενα έτη και ανέλαβε να το επαναλάβει, μαζί με τον Τζόναθαν Βαΐτση και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής, στο βολιώτικο σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected