Κατηγορίες
Super League 1

Αποχαιρετά τον Παπαστεργιανό η Ξάνθη

papasterianosΠαρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί και επίσημα ο Μανώλης Παπαστεριανός, με την ακριτική ΠΑΕ να ευχαριστεί τον 28χρονο αμυντικό μέσο για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Παπαστεριανό για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Μανώλης Παπαστεριανός με την αγωνιστική του συμπεριφορά συνέβαλε τα μέγιστα στην παρουσία της ομάδας μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος τη σαιζόν 2014-2015, όπως επίσης το πάθος και η νοοτροπία του ήταν ξεχωριστή για όλους μας. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα.”

Τέλος και ο Νεντίδης!

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 19 Μαϊού και επίσημα η αγωνιστική περίοδο 2015-2016 για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που όπως και το τεχνικό τιμ αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές που θα διαρκέσουν μέχρι της 3 Ιουλίου. Ωστόσο δεν έλειψε και η συγκίνηση καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αποχαιρέτησαν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους ενώ, όπως γράφει σχετικά το thrakisports.gr, θα έχουμε αποχώρηση και από το τεχνικό τιμ.

Ο λόγος για τον 50χρονο Θεσσαλονικιό προπονητή Νίκο Νεντίδη, που από τον Φεβρουάριο του 2014 βρίσκεται στην ομάδα της Ξάνθης έχοντας τον ρόλο του βοηθού του εκάστοτε προπονητή και αναλυτή αγώνων. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στον Θρακιώτικο σύλλογο καθώς είχε συνεργαστεί ξανά με την ομάδα της Ξάνθης από τον Δεκέμβρη του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο του 2013, προτού επιστρέψει ενάμιση χρόνο αργότερα ξανά στην Ξάνθη που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected