Κατηγορίες
Super League 1

Τέλος από τον Πλατανιά ο Τσιμόντζι. Τι ισχύει για Μανούσο

TsimontziΗ ανακοίνωση που αναμενόταν για το τέλος της συνεργασίας με τον Ταβόνγκα Τσιμόντζι δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Πλατανιά.

Όπως γράφει το athlitiko.gr, ο αμυντικός μέσος από το Μαλάουι αποτελεί παρελθόν μετά από ένα χρόνο και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να… ζει ελληνικά αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στην ΑΕ Ζακακίου.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Chimodzi Tawonga. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδας μας και του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς και προσωπική ευτυχία.

Τι ισχύει για τον Μανούσο της Καλλονής

Το θέμα της μεταγραφής του Γιώργου Μανούσου ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στα Χανιά και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο της συνεργασίας του, είναι στο επίκεντρο αυτή την περίοδο για τον Πλατανιά. Ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό.

Επί της ουσίας, το θέμα με τον Μανούσο αποτελεί την απαρχή για την αντεπίθεση που θέλει να πετύχει ο Πλατανιάς στις μεταγραφές. Η επαφή με τον πρώην επιθετικό της Καλλονής έγινε και πλέον απομένουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα μπορούσαν να σημάνουν πραγματικά ανά πάσα στιγμή, σίγουρα όμως όχι τόσο άμεσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected