Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – ΑΟΤ Αλίμου 2-0

ermis-zonianon-paok-15Για την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο Ερμής φιλοξένησε στην έδρα του τους ήδη υποβιβασμένους Τράχωνες, με τους Ζωνιανούς να κλείνουν νικηφόρα την χρονιά καθώς επικράτησαν με 2-0.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, το πρώτο μέρος κύλησε αρκετά ήρεμα με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Ερμής ήταν περισσότερο κινητικός και οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες ξεκινούσαν από τα πόδια των Ζωνιανών.

Μέχρι το 42’ το παιχνίδι βρισκόταν στην «λευκή» ισοπαλία όμως ο Ανυφαντάκης κατάφερε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπεκατώρου να πηδήξει ψηλότερα από όλους και να διαμορφώσει το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο απειλητικά στο γήπεδο και μέσα σε ένα εξάλεπτο απείλησαν κυρίως με τον Κατσικοκέρη. Στο 49′  ο επιθετικός του Ερμή βρέθηκε  απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα (51’) ο ίδιος παίκτης σούταρε όμως ο Χαμηλός ήταν σε ετοιμότητα.

Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε τελικά στο 70’ όταν ο Ερμής κέρδισε το πέναλτι ο Κατσικοκέρης ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών : Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Γεμιστός,  Τζανής, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Κασσαπάκης, Μπεκατώρος, Πλουσής, Κατσικοκέρης

ΑΟΤ Αλίμου : Χαμηλός, Τσαλάκου, Γωργάκης, Αθράτης(70’ Ντακούτης), Κολινιάτης, Χακράμα, Χρήστου, Νούλας, Πετούσης, Ζάχι, Κούρης(60’ Σκαμπαδώνης)

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected