Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το Λιγκ Καπ στη Μπενφίκα, δύο γκολ ο Μήτρογλου! (vid)

600Με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει εις διπλούν, η Μπενφίκα επικράτησε 6-2 της Μαρίτιμο και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για 7η φορά στην ιστορία της και τρίτη συνεχόμενη

Πήρε τ’ όπλο του και άρχισε πάλι να “πυροβολεί κατά ριπάς”. Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε δυο φορές και η Μπενφίκα πανηγύρισε το 7ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της, διαλύοντας 6-2 τη Μαρίτιμο στον τελικό και για τρίτη σερί χρονιά έκανε το τρόπαιο δικό της.

Οι Αετοί της Λισσαβώνας δεν είχαν καμία διάθεση να μπλέξουν σε αυτό το ματς και έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στη νίκη.

Ο Ζόνας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, για να πάρει την σκυτάλη ο διεθνής Έλληνας φορ, ο οποίος στο 18′ και στο 38′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μια ονειρεμένη σεζόν για τον Μήτρογλου, ο οποίος θυμίζουμε ότι υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2020 με τους Λουζιτανούς.

Ο Ζοάο Ντιόγκο μείωσε στο 45′, αλλά στο 77′ ο Ζόνας έκανε το 4-1, μείωσε ο Φρανσέρζιο με πέναλτι έξι λεπτά μετά, για να βάλουν το “κερασάκι στην τούρτα” με δυο γκολ οι Ζαρντέλ (91′) και Ραούλ Χιμένες (92′ πεν.), διαμορφώνοντας το τελικό 6-2 για την Μπενφίκα.

δείτε τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected