Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το τρόπαιο της Πύδνας Κίτρους κάνει…πλουσιότερους τους παίκτες!

DSCF2473Έγραψε ιστορία η Πύδνα Κίτρους που από χθες Σάββατο 21 Μαΐου 2016, θα αναγράφεται στη λίστα των κυπελλούχων ερασιτεχνών ομάδων της χώρας μας.

Μετά τον Εθνικό Κατερίνης έρχεται με το πέρασμα 20 ετών η επιτυχία της ομάδας του Κίτρους, για να επαληθεύσει την ποιότητα και τη δυναμική του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το pieriasport.blogspot.gr, η Πύδνα με 9 χαρισματικούς ποδοσφαιριστές από την Πιερία και 5 ακόμη παιχταράδες από την υπόλοιπη Ελλάδα, φώναξε δυνατά το όνομα της στο γήπεδο του Περιστερίου και η φωνή της ακούστηκε σε κάθε γωνιά της χώρας μας τόσο δυνατά, που σίγουρα δύσκολα θα ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου.

Το γκολ του Νίκου Ραπτόπουλου που μπήκε σαν αλλαγή στο 67΄και σκόραρε πριν σφυρίξει ο διαιτητής Παππάς για τελευταία φορά με το εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του, έδωσε το τρόπαιο στην Πύδνα και σήκωσε στους ουρανούς ολόκληρη την Πιερία.

Οι δεκάδες φίλοι της Πύδνας που ταξίδεψαν από κάθε περιοχή της χώρας μας και ιδιαίτερα από την Πιερία για να απολαύσουν την ομάδα τους, έζησαν στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουν στο μέλλον ενώ βοήθησαν τα μέγιστα ενισχύοντας από την αρχή μέχρι το τέλος την ομάδα του Αποστόλη Στύλου για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Σε πελάγη ευτυχίας το τεχνικό τιμ του συλλόγου που δούλεψε σκληρά όλη τη χρονιά για να πανηγυρίσει στο τέλος μια τέτοια επιτυχία, όπως και ο πρόεδρος Γιάννης Ντούμος με τους συνεργάτες του που είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται.

Μάλιστα ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Κίτρους εκτός από τα συγχαρητήρια και τα φιλιά που μοίρασε σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή της Αθήνας, ανήγγειλε στους ποδοσφαιριστές του πριμ 15.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος!

Για την ιστορία θα αναφέρουμε τις συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλλης, Παυλίδης (67′ Ραπτόπουλος), Δήμας, Μακράκης (93′ Καραγκούνης), Κυπαρίσσης (73′ Χάμος), Καμπλιώνης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Α. Αθανασίου, Κοκκίνης, Παπαδημήτρης (91′ Πλύγκος), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (64′ Σταυλάς), Φονσέκα, Μαθιός, Μαρίνου (46′ Π. Αθανασίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected