Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (12ος όμιλος) ΑΟ Εικοσιμίας – Αστέρας Αμαλιάδας 0-4

c48a859f3dbdc22eb6ef95433ed9cbac-e1463931387561Με τον τρίτο αγώνα του (από τους έξι συνολικά), αυτή τη φορά στην Κεφαλονιά απέναντι στην Εικοσιμία, συνέχισε ο Αστέρας την προσπάθεια ανόδου στη Γ” Εθνική κατηγορία κι έκανε σημαντικό βήμα με άνετη όσο κι ευρεία νίκη 0-4 σκορ.

Η ηλειακή ομάδα μπήκε δυνατά από την αρχή. Αποφασισμένη να επιδείξει και στον αγωνιστικό χώρο την έτσι κι αλλιώς δεδομένη θεωρητικά ανωτερότητα της.

Αφού στο 15′ σε τετ α τετ του Κολοτούρου έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννάς σε μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα και στο 17′ ακυρώθηκε γκολ του Μαρκόπουλου ως οφ σάιντ με τον Αστέρα να διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση, τελικά στο 20′ ήρθε το 0-1 αφού ο Σταθάτος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θαν. Αντωνόπουλος ανοίγοντας το σκορ.

Με τον Αστέρα να συνεχίζει να είναι καλύτερος κι επιθετικός, στο 30′ ήρθε το 0-2 με πλασέ του Δ. Κολοτούρου.

Στο 37′ ο Αστέρας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και μάλιστα οι γηπεδούχοι έμειναν μεδέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο παίκτης που το έκανε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο σπεσιαλίστας Θαν. Αντωνόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3!

Και τελικά το ημίχρονο έκλεισε με 0-4 από γκολ του Σταθάτου μετά από ωραία ατομική ενέργεια του.

Ο αγώνας ουσιαστικά είχε ήδη …τελειώσει! Με τον Αστέρα στην επανάληψη να κάνει απλά συντήρηση και να έχει κατεβάσει … ταχύτητα. Έτσι δεν άλλαξε κάτι και παρέμεινε το 0-4 κι ως τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Γιαννάς, Κουμαριώτης, Τανουσάι, Γερασιμάτος, Ψάλτης, Αποστολάτος, Ντουκάι, Χρηστάτος, Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Ανδρ. Αντωνόπουλος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος (46′ Λόξας), Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουρούκης, Σταθάτος, Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος

iliaoikonomia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected