Κατηγορίες
Football League

Στην έξοδο ο Βαττής από το Καστέλι

vattis-dilwseis-me-kallitheaΜία ακόμα αποχώρηση ενόψει στον Κισσαμικό, μετά από αυτή του Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Ηλίας Βαττής φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας στην πατρίδα του και να ξαναπαίξει εκεί ποδόσφαιρο. Ωστόσο επειδή πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει από την πλευρά του Κισσαμικού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι ο Βαττής μετρά στη Φούτμπολ Λιγκ 25 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ έπαιξε και σ’ ένα ματς στο Κύπελλο.

Στα υπόψιν ο Πάγκαλος

Προσπάθεια για την απόκτηση του Ντίνου Πάγκαλου ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά αναμένεται να γίνει από τον Κισσαμικό. Στις τάξεις της χανιώτικης ομάδας εκτιμούν πολύ τις δυνατότητες του 31χρονου εξτρέμ και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα περίοδο.

Πάντως, προτεραιότητα για τον Πάγκαλο είναι να μπορέσει να συνεχίσει σε πιο υψηλό επίπεδο μετά τη φετινή χρονιά που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Σούπερ Λιγκ. Ο Κισσαμικός πάντως θέλει τη νέα σεζόν να αποκτήσει παίκτες… πρώτης γραμμής και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού του, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μπορεί να γραφτεί με απόλυτη σιγουριά το τι θα συμβεί.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected