Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (14ος όμιλος) ΠΟ Ατσαλένιου – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 3-0 (vid)

poa-aeek-inka-146-750x500Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε ο ΠΟΑ που επικράτησε με 3-0 του ΙΝΚΑ στο Ατσαλένιο πραγματοποιώντας μία άκρως επιβλητική εμφάνιση και τον Τριανταφύλλου να “χτυπάει” τρεις φορές!

Ιδανικό πρώτο ημίχρονο για τον ΠΟΑ με τους «πράσινους» να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους να δημιουργούν ευκαιρίες και με πρωταγωνιστή τον Τάσο Τριανταφύλλου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον 2-0 υπέρ τους. Το σκορ για τους Ατσαλενιώτες άνοιξε στην πρώτη φάση του αγώνα όταν ο Καρβελάς επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή με τον Τριανταφύλλου με το κεφάλι να της αλλάζει πορεία και να την στέλνει στα δίχτυα του ΙΝΚΑ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη συνέχισε να πιέζει και απώλεσε ευκαιρίες με Καρβελά, Ρουμπάκη και Μπουτσάκη με τον τελευταίο να χάνει τη μεγαλύτερη με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στο 27’ που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ όμως ο Βλαχάκης. Το 2-0 ήρθε στο 38’ πάλι από τον Τριανταφύλλου. Ο Ρουμπάκης ανετράπη μέσα στην περιοχή των Χανιωτών με τον κ. Σωτηριάδη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριανταφύλλου που έγραψε το 2-0 σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Ο ρυθμός στην επανάληψη δεν άλλαξε με τους «πράσινους» να έχουν τα ηνία του αγώνα και να πιέζουν και για τρίτο γκολ. Πρώτος απείλησε στο 51’ ο Νίκος Βρεττός που με πολύ όμορφη προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βλαχάκη. Η φάση του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 58’. Ο Ρουμπάκης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον «πορτιέρε» των Χανιωτών που βρισκόταν εκτός εστίας με σουτ από τα 40 μέτρα με τον Σηφάκη όμως να προλαβαίνει στη γραμμή τη μπάλα και με το κεφάλι να τη στέλνει στο δοκάρι και έπειτα έξω. Μάλιστα στην ίδια φάση ο ποδοσφαιριστής του ΙΝΚΑ προσέκρουσε στο δοκάρι και τραυματίστηκε στο πόδι χωρίς όμως να χτυπήσει, ευτυχώς, σοβαρά.

Η ομάδα του Ατσαλένιου συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες πραγματοποιώντας την ίσως πιο καλή εμφάνισή του στα μπαράζ και στο 77’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Ρουμπάκης έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή όπου και ανατράπηκε από τον Σφκακιωτάκη με τον διαιτητή να δείχνει για δεύτερη φορά την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Τριανταφύλλου που σημείωσε το χατ-τρικ για το 3-0.

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Καρβελάς, Ρουμπάκης (80′ Ρωμανάκης), Γιακουμάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Βρεττός Ν., Πετράς, Τριανταφύλλου (83′ Βρεττός Κ.), Μπουτσάκης (73′ Φραγκιαδάκης), Παπαδομιχελάκης

ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Δασκαλάκης, Σηφάκης, Σφακιωτάκης, Σάμπα (46′ Βεστάκης, 62′ λ.τ. Περδικάκης), Κομπογεννητάκης, Γιακουμάκης (46′ Ταταράκης), Ντεντάκης, Γωνιωτάκης, Τσίτας, Κελέση

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected