Γ Εθνική / Τοπικά

Έγινε η πρώτη συνάντηση με τον Νίκο Νιόμπλια

nioplias

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με την κουβέντα να γίνεται μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Δεν κατατέθηκε πρόταση αλλά τέθηκαν οι πρώτες προτεραιότητες. Πιθανόν να διεξαχθεί συμβούλιο την Παρασκευή με παρόντα το Νίκο Νιόπλια.

Έγινε το πρώτο βήμα για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια με τον Αντίπα Σηφάκη να συναντιέται με τον τεχνικό του ΟΦΗ και να του εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση των δύο ανδρών, τέθηκαν οι πρώτες προτεραιότητες για τη νέα χρονιά που περιλαμβάνουν θέματα οργανωτικής φύσεως και όχι μόνο.

Παρότι διέρρευσε κάτι τέτοιο, από την πλευρά του ΟΦΗ δεν υπήρξε πρόταση προς το Νίκο Νιόπλια, όχι γιατί δεν θέλουν αλλά επειδή πρώτα πρέπει να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την επόμενη σεζόν. Όπως επίσης δεν ισχύει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και η οποία έκανε λόγο για «περίμενε» από την πλευρά του Νιόπλια προς την διοίκηση του ΟΦΗ. Πάντως μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφώνησαν ότι ο άμεσος στόχος του ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός και η επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, από την πλευρά του Νίκου Νιόπλια συζητήθηκαν αρκετά πράγματα που έχουν να κάνουν με την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και στον ΟΦΗ είχαν να λένε για το εξαιρετικό κλίμα που προέκυψε.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή όπου θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή και παρών να είναι ο Νίκος Νιόπλιας προκειμένου να συζητηθούν όλες οι παράμετροι για την παραμονή του. Στον ΟΦΗ δεν το συζητούν καν ότι δεν θα γίνει η υπέρτατη προσπάθεια προκειμένου ο Νιόπλιας να παραμείνει στο τιμόνι της νέας χρονιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected