Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καινοτόμα ιδέα από αυστριακή ομάδα, που δίνει ποσοστό μεταπώλησης ποδοσφαιριστών στους…οπαδούς!

fc-admira-wacker-modlingΣε μια πρωτότυπη κίνηση η αυστριακή Αντμίρα Βάκερ δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να κερδίσει ποσοστό από πωλήσεις παικτών της.

Είναι γνωστό ότι ο αυστριακός σύλλογος έχει παράδοση στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών. Σύμφωνα με το sdna.gr, αποφάσισε, σε συνεργασία με μια εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε παρόμοια projects να δώσει τη δυνατότητα σε οπαδούς της και όχι μόνο σε αυτούς να βγάλουν χρήματα από ποδοσφαιριστές που θα πουλήσει μελλοντικά.

Όποιος θέλει, βάζει τον οβολό του και μπορεί να βγει κερδισμένος παίρνοντας ποσοστό ακόμα και 5,22%.

«Η Αντμίρα φημίζεται για την εξέλιξη υποσχόμενων ποδοσφαιριστών και τη μεταγραφή τους σε μεγαλύτερες ομάδες. Παίκτες όπως ο Μαρκ Γιάνκο, Μάρσελ Σάμπιτζερ, Φίλιπ Χόσινερ και Αντρέας Χέρτζογκ έκαναν τα πρώτα τους βήματα εκεί. Μαζί θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε επενδυτές να υποστηρίξουν και επωφεληθούν από την επιτυχημένη ακαδημία της Αντμίρα.

Ο στόχος είναι να μαζευτούν 100.000 ευρώ και το πρόγραμμα θα τρέξει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η διάρκεια της επένδυσης θα είναι για τρία έτη και προσφέρει πιθανή επιστροφή μέχρι 5,22%», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «KICKRS.NET».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected