Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα δίνει… όλα για Νταμιάο ο ΑΠΟΕΛ!

damiao_0Κάθε περιθώριο να φέρει στην Κύπρο ένα μεγάλο όνομα θα εξαντλήσει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα συνεχίσει την προσπάθεια για τον Λεάντρο Νταμιάο, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με το balla.com.cy, οι πρωταθλητές ψάχνουν επιθετικό κλάσης και χτύπησαν ψηλά. Ο Λεάντρο Νταμιάο, με συμμετοχές παλιότερα στην Εθνική Βραζιλίας, είναι παίκτης που μπορεί να ταράξει τα νερά, αλλά όπως συνήθως συμβαίνει με τις καλές περιπτώσεις παικτών είναι και δύσκολες.

Οι δυσκολίες εν προκειμένω είναι οικονομικές, ενώ και ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα από το κυπριακό. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Βραζιλιάνος μάνατζερ του παίκτη, Βινίσιους Πράτες, στο Balla.

Αν και συχνά οι μάνατζερ μπλοφάρουν, όπως επισημάναμε και στις δηλώσεις του, ο εν λόγω μάνατζερ έδειξε αρνητικός στην προοπτική αυτή. Παρά ταύτα, οι πρωταθλητές είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φέρουν στην Κύπρο αυτό το σπουδαίο όνομα. Και θα συνεχίσουν την προσπάθεια και τις επόμενες μέρες, προσδοκώντας αυτή να έχει το ποθητό αποτέλεσμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected