Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Κοντά στη δεύτερη μεταγραφή ο Ολυμπιακός, πλησιάζει ο Ιμπάρμπο στον ΠΑΟ!

andre_1Συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά οι δύο “αιώνιοι” και φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε ανακοινώσεις!

Ολυμπιακός

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Μάρτινς, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα το «Goal News».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο χαφ που μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Μάρκο Σίλβα τον θέλει για μπακ-απ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος μέσος είχε 8 συμμετοχές στα «λιοντάρια» και η ενδεχόμενη απόκτησή του θα επιφέρει μία σειρά από αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Σίλβα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, φέρεται να έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του Εστεμπάν Καμπιάσο και του Παϊτίμ Κασάμι, ενώ δεν δείχνει αρνητικός και για την αποχώρηση του Γιάννη Μανιάτη.

80AD7D2CB6526B43C8D02E5F87432722

Παναθηναϊκός

Παίκτη του Παναθηναϊκού «βαφτίζει» τον Βίκτορ Ιμπάρμπο το tuttomercatoweb.com.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον Κολομβιανό επιθετικό κι αυτό που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι να δώσει το “Ο.Κ.” και η Κάλιαρι, που έχει τα δικαιώματά του. Ο 26χρονος φορ αποτελεί «διακαή πόθο» του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτησή του από τη διοίκηση. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν προσπάθειες για να τον «ντύσουν» στα πράσινα με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο και στη συνέχεια να έχουν το δικαίωμα της αγοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου, οι δυο ομάδες συνεχίζουν τις επαφές τους και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected