Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ιστορική άνοδος για ΑΟ Καρδίας και Απόλλων Παραλιμνίου! (photos)

Μπορεί να απομένει μία ακόμη αγωνιστική για την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου, ωστόσο στον 2ο όμιλο τα πάντα έχουν κριθεί.

Ο ΑΟ Καρδίας επικράτησε με 4-0 της Δόξας Πετρούσας και “σφράγισε” την άνοδο ενώ στο άλλο παιχνίδι στο Παραλίμνι Σερρών, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο Μακεδονικός αποχώρησε από το γήπεδο στο 57′ με εντολή του προέδρου και ενώ είχε υποδειχτεί πέναλτι υπέρ του Απόλλων.

Αναλυτικά τα ματς :

ΑΟ Καρδίας – Δόξα Πετρούσας  4-0

3

Μία από τις ιστορικότερες στιγμές στην ιστορία του βιώνει αυτή την στιγμή ο ΑΟ Καρδίας, καθώς επικρατώντας της Δόξας Πετρούσας σήμερα με 4-0, είναι και μαθηματικά στην Γ΄εθνική!

Ο ΑΟΚ επέβαλλε απο την αρχή τον ρυθμό του, δεν άφησε τον αντίπαλό του να αντιδράσει και με δράστες τους Καμπουρίδη, Χατζηδρόσο και Χαρίση πήρε την σπουδαία νίκη – άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία!

Σκόρερ: Ξανθόπουλος (30′), Καμπουρίδης (40′), Χατζηδρόσος (70′), Χαρίσης (80′).

Συνθέσεις

ΚΑΡΔΙΑ (Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Μαυρής (50′ Στεφανίδης), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Καμπουρίδης (73′ Ιωαννίδης), Συρόπουλος (85′ Τσελεπής), Ξανθόπουλος, Χατζηδρόσος, Δούκας, Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

ΔΟΞΑ: Στόϊκος, Ξενίδης, Ασλανίδης Α. , Γιαννίκης, Φυντάς (46′ Ασλανίδης Ν.), Καραγιαννίδης, Κύρτσης, Άρμεν, Γεωργιάδης, Μιχαλάκης, Ζεδαμάνης (60′ Ματάς).

περισσότερες φωτογραφίες στο pamebala.gr

Απόλλων Παραλιμνίου – Μακεδονικός διεκ. στο 57′

paralimnio-make-22365

Κάπως αλλιώς περίμενε ο Απόλλων Παραλιμνίου τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο σημασία έχει ότι αυτοί ήρθαν… έστω και κάπως “κρύα” και η Σερραϊκή ομάδα περιμένει τα… τυπικά πλέον από την ΕΠΟ προκειμένου να σφραγιστεί και επισήμως η συμμετοχή της στην μεγαλύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία! Μιά άνοδο που την κερδίζει απολύτως δίκαια, ασχέτως αν ο Μακεδονικός αποφάσισε να της κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο παίρνοντας την απόφαση-σταθμό να αποχωρήσει από το παιχνίδι την στιγμή που αυτό ήταν σε εξέλιξη, διαμαρτυρόμενος ουσιαστικά για μία… σωστή απόφαση του διαιτητή Αθανάσιου Σέζου από τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης… τίναξε στον αέρα ένα, μέχρι εκείνη την ώρα, ήσυχο και καλό παιχνίδι που γινόταν παρουσία 800 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων και έβαλε σε μπελάδες τον εαυτό της, καθώς η τιμωρία που προβλέπεται πέρα από την ήττα στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνος είναι και αφαίρεση βαθμών και πιθανόν και πρόστιμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 51ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 2-1, ο Αγγελακάς ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Μπασκάκη και ο κ.Σέζος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Αυτή η απόφαση προκάλεσε τις έξαλλες διαμαρτυρίες παικτών, προπονητών και παραγόντων του Μακεδονικού που περικύκλωσαν τον διαιτητή και κάπου εκεί ήρθε η επέμβαση του προέδρου των φιλοξενουμένων Παύλου Ανδρώνη που έριξε την “βόμβα” στο ματς. Ερχόμενος από τα αποδυτήρια, απ’ όπου και παρακολουθούσε το παιχνίδι, φώναξε προς τους παίκτες και τον πάγκο να αποχωρήσουν και να αφήσουν το Παραλιμνίο να χαρεί τη νίκη και χωρίς κάποιος ψυχραιμότερος να βρεθεί να τον ηρεμήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα οι παίκτες με πρώτο τον Παπαποστόλου ακολούθησαν την απόφαση του και άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ενώ για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση με διαπληκτισμούς εντός αγωνιστικού χώρου και τον παρατηρητή να παρακολουθεί.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Τα πνεύματα ηρέμησαν, η απόφαση του Μακεδονικού ήταν οριστική και αμετάκλητη με τους παίκτες να παίρνουν εντολή να κάνουν μπάνιο και να αλλάξουν, την ώρα που αυτοί του Παραλιμνίου περίμεναν ματαίως μήπως και συνεχιστεί ο αγώνας. Ωστόσο λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο κ.Σέζος διακόπτει οριστικά το παιχνίδι και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα μερικά πανηγύρια από τους παίκτες του Απόλλωνα.

Όσο υπήρχε αγώνας…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν καλύτερος έχοντας την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να αποφύγει και κάποια λάθη. Στο 8΄ ο Τσουλχάς έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ, αλλά για ακόμη ένα ματς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα. Ο Μακεδονικός προειδοποίησε στο 16΄ με το δοκάρι του Μπασκάκη και στο 21΄ ισοφάρισε με ωραίο γκολ από τον Στασινόπουλο. Στη συνέχεια ακολούθησαν εκατέρωθεν καλές στιγμές, με κορυφαία αυτή του Κωνσταντινίδη στην εκπονή του ημιχρόνου. Και ότι δεν έγινε τότε, έγινε με την επιστροφή των δύο ομάδων στο γήπεδο, καθώς μόλις στο 47΄ ο Λιάρας παρότι μόνος στην περιοχή έπιασε στον ύπνο τους αμυντικούς και πέτυχε το 2-1.

περισσότερες φωτογραφίες στο serresports.gr

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές

ΑΟ Καρδίας  13-5, 12

Απόλλων Παραλιμνίου  11-4, 10

Μακεδονικός  5-7, 7

Δόξα Πετρούσας  4-17, 0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected