Football League

Δύσκολη έως ανέφικτη η παραμονή Ναβάρο στον ΑΟΤ. Τι γίνεται με Νικολακάκη

Ximo-Navarro-presentado-con-el-AlmeríaΔιαπιστώθηκε μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα η παραμονή του Ισπανού μεσοεπιθετικού να μη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες

Ο Τσίμο Ναβάρο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που δικαιολόγησαν την ποιότητά τους, όσο καιρό αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατάφερε να κάνει σε κάποια ματς τη διαφορά και έτσι ο Σταύρος Ψιμουλάκης εισηγήθηκε την παραμονή του και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

‘Οπως αναφέρει όμως το ρεπορτάζ του trikalascore.gr, διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της ΠΑΕ Τρίκαλα και τα χρήματα που ζητάει η πλευρά του Ναβάρο, γεγονός που απομακρύνει τον Ισπανό από τους κυανέρυθρους.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές, λόγω της επιθυμίας Ψιμουλάκη να τον κρατήσει.

1982114Θέμα χρόνου η μεταγραφή Νικολακάκη

Ο Μανώλης Νικολακάκης δεν υπολογιζόταν στη Λάρισα και έτσι έλυσε τη συνεργασία του με τους «βυσσινί». Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρεται πως ο 25χρονος αμυντικός θα ενταχθεί στον ΑΟ Τρίκαλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εξαίρετος ποδοσφαιριστής Μανώλης Νικολακάκης.

Όπως είναι γνωστό, ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που ήρθαν το καλοκαίρι του 2015, αλλά λόγω της ύπαρξης στην ίδια θέση του 22χρονου Ρέντζα, του 19χρονου Μασούρα και του 19χρονου Ζέρρη το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός πλάνων του κ. Τσιώλη.

Ο Μανώλης Νικολακάκης παρακάλεσε να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην ΠΑΕ Τρίκαλα και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται μαζί με την ΠΑΕ Τρίκαλα να κατακτήσουν την άνοδο στη Super League.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected