Κατηγορίες
Super League 1

Τα νεότερα από την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο!

1412601Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο προκάλεσε η είδηση της απαγωγής του Μεξικάνου άσου του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη αργά τη νύχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής στην πόλη Σιουδάδ Βικτόρια του Μεξικό, όταν έκανε βόλτα με την κοπέλα του μετά από πάρτι. Οι πρώτες αναφορές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι έξι ένοπλοι μασκοφόροι άνδρες έβαλαν τον ποδοσφαιριστή και την κοπέλα του με τη βία μέσα στο όχημα διαφυγής, ενώ λίγο μετά η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη. Όσο μάλιστα η ώρα περνάει οι φόβοι για τη ζωή του αυξάνονται, αφού οι απαγωγείς του δεν έχουν έρθει σε επαφή με τις Αρχές για να ζητήσουν λύτρα, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή στο Μεξικό είναι πρωί και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεση.

Οι όποιες εξελίξεις μεταδίδονται ΕΔΩ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ακόμη δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό, ωστόσο λίγη ώρα αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ήρθε και η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου τόνισαν σε πρώτη φάση τα εξής:

«Για το θέμα Πουλίδο ο σύλλογος είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές στο Μεξικό και όταν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

Λίγη ώρα μετά, οι «ερυθρόλευκοι» παρείχαν και νέα ενημέρωση: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τις Αρχές στο Μεξικό πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Οι οικείοι του επιβεβαίωσαν ότι όντως κάτι έχει συμβεί και ότι ο Άλαν δεν έχει γυρίσει στο σπίτι. Μόλις γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε σχετικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected