Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (12ος όμιλος) Για…δυνατούς λύτες η τελευταία αγωνιστική!

4-35-750x350Ζωντανός στο όνειρο της ανόδου έμεινε στην Κεφαλονιά ο ΑΟ Τσιλιβή που επικράτησε στις Κεραμειές του ΑΟ Εικοσιμίας με 2-1.

Η Ζακυνθινή ομάδα ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια. Τώρα οι «κόκκινοι» θέλουν νίκη μέσα στην κάτω Αχαγιά για να πάρουν αυτοί το ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική.

Σοβαρός τραυματισμός του Φεράτι που του γύρισε η γλώσσα στο 50΄… ο παίκτης μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κώστας Νικολόπουλος μιας και την αποστολή δεν είχε ακολουθήσει ο βασικός τερματοφύλακας Βασίλης Κλάδης.

Το σκορ άνοιξε ο Άκης Κάρδαρης (29΄) όταν από σέντρα του Κακολύρη με σουτ, εντός περιοχής, πέτυχε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 στο 37΄ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και 5 λεπτά μετά την έναρξη έγινε μία φάση που… πάγωσαν όλοι στο γήπεδο. σε μία διεκδικούμενη φάση στην περιοχή τοτ Τσιλιβή, βγήκε ο νεαρός τερματοφύλακας Φεράτι μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος επιθετικός, Αντωνάτος τον χτύπησε (κατά λάθος) με το γόνατο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα!

Ευτυχώς με την άμεση επέμβαση του γιατρού του αγώνα και των ψυχραιμοτέρων το παιδί σώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Είναι μία χαρά στην υγεία του, απλά προληπτικά έμεινε στην Κεφαλονιά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 90΄ με σουτ από τη σέντρα του Ντουκάι.

Συνθέσεις

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ : Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης (46΄ Τανουσάι), Χριστάτος, Αντωνάτος (90΄ Καραΐσκος), Ψάλτης, Αποστολάτος, Ντουκάι, Στεφανάτος (101΄ Καπλάνης), Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ : Φεράτι (50΄ λ.τ.  Σταμίρης), Μαυρίας, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κάρδαρης (75΄ Μπάστας), Τσάνης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος, Α. Κακολύρης (82΄ Γιακουμέλος).

ioniansports.gr

13321843_1076580899068530_4887878398854120905_n

Αγκαλιά με την άνοδο στη Γ’ Εθνική βρίσκεται πλέον ο ιστορικός Αστέρας Αμαλιάδας.

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, επικράτησε 1-0 της Αχαϊκής και έγινε το μεγάλο φαβορί για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Γ’ Εθνική. Την κυριακάτικη (29/ο5) αναμέτρηση που είχε επεισοδιακό φινάλε παρακολούθησαν 1.000 και πλέον φίλαθλοι, δίνοντας το δικό τους… χρώμα στο γήπεδο.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 90+ όταν ο Κολοτούρος με κεφαλιά νίκησε τον Δρακόπουλο και έκανε το 1-0. Δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και διακοπή του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές της Αχαϊκής να έχουν πέσει πάνω στον βοηθό, ο οποίος είχε σηκώσει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας πως η μπάλα είχε περάσει εκτός της γραμμής του άουτ στη σέντρα που έγινε για την κεφαλιά. Αποτέλεσμα όλης αυτής της έντασης ήταν να έχουμε δύο αποβολές στο 96′ Δούλος απευθείας κόκκινη και Μπουτσικάκης.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ : N. Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος, Σταθάτος, Μπράβος (78′ Μπαρδούσης), Βραχνής, Μενίκου, Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος

ΑΧΑΪΚΗ : Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Πετρόπουλος, Τσίμπιτσης (45′ λ.τ. Στεφανόπουλος), Δενδρινός, Βαβάτσικος (87′ Λιάκος), Γεωργόπουλος, Αποσκίτης, Μαντάς, Αγγελόπουλος.

sportstonoto.gr,

12ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Εικοσιμίας – ΑΟ Τσιλιβή  1-2

Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή  1-0

Βαθμολογία

Αστέρας Αμαλιάδας  9-4, 10

Αχαϊκή  8-5, 10

ΑΟ Τσιλιβή  10-7, 8

ΑΟ Εικοσιμίας  3-14, 0

Επόμενη αγωνιστική (5/6)

Αστέρας Αμαλιάδας – ΑΟ Εικοσιμίας

Αχαϊκή – ΑΟ Τσιλιβή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected