Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Στρατώνι – Πάικο Γουμένισσας 2-0

DSCN2192Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις κόντρα στην ομάδα της Γουμένισσας, το Στρατώνι επικράτησε με 2-0, όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων. 

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Δαβίδ Κοσμίδης που σημείωσε και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 20’ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, ενώ η ομάδα της Χαλκιδικής έχασε και πέναλτι με τον Θανάση Μελίσση.

Η καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι υπέρ του Στρατωνίου που κλείδωσε τη νίκη με τον ίδιο παίκτη στο 78’ του παιχνιδιού.

Οι Χαλκιδικιώτες ανέβηκαν στους 8 βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας. Αξίζει να αναφερθεί πως το Στρατώνι θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Αλμωπό την επόμενη αγωνιστική, ενώ η ομάδα της Αριδαίας βολεύεται και με την ισοπαλία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Νάουσα υποδέχεται το ΠΑΙΚΟ και φυσικά η άνοδος είναι στο χέρι της, καθώς το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικρατήσει του αδιάφορου ΠΑΙΚΟΥ Γουμένισσας, ενώ το Στρατώνι θα περιμένει στραβοπάτημα – ήττα – της και σε συνδυασμό με δικό του θετικό αποτέλεσμα να πάρει την άνοδο.

Σκόρερ: Κοσμίδης (20’ και 78’)

Συνθέσεις

Στρατώνι: Ράπτης, Ντινιώτης, Μπέσσας (54′ Τσιντογιάννης), Κοσμίδης, Ταϊρης, Μελίσσης (79′ Στόϊκος), Ξανθινίδης, Μετάι, Λεμονής, Κομπάλια, Φούκας (67′ Γιαννακόπουλος)

Πάικο Γουμένισσας : Δουλγερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς, Μαραντίδης, Βογιατζής, Πολυζόπουλος (81′ Αβραμίδης), Βουτσάς (67′ Τσαγανίδης), Δεληγιώργης, Μάρκος (46′ Καραελευθερίου), Σαμαράς, Χατζηασλανίδης.

Μιχάλης Σουνάς, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected