Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας και Αχαϊκή επιστρέφουν στη Γ Εθνική!

asteras165Την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική, πανηγύρισε ο Αστέρας Αμαλιάδας ο οποίος επικράτησε με 6-1 του ΑΟ Εικοσιμίας, σε αγώνα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 12ου ομίλου των αγώνων μπαράζ.

Επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας για τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος πέτυχε την δεύτερη πιο επιβλητική του νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος ανόδου. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους, και μόλις στο 4΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μπαρδούση.

Οι Ήλειοι μετά την εξέλιξη αυτή, έχοντας παράλληλα και την ψυχολογία με το μέρος τους, μετά το τέρμα που πέτυχαν ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους , κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 10΄με την κεφαλιά του Κολοτούρου να περνάει σύριζα άουτ, από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Κολυβά, και εν συνεχεία στο 13΄ με το σουτ του Σταθάτου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ομάδας της Κεφαλλονιάς. Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι «βυσσινί», το πέτυχαν στο 15΄με μονοκόμματο σουτ του Μπαρδούση, ενώ τρία λεπτά μετά είχαν εκ νέου δοκάρι και πάλι σε σουτ του Σταθάτου.

Στο 30΄ ο Αστέρας κατάφερε να σφραγίσει για τα καλά την υπόθεση νίκη – άνοδος με γυριστό σουτ του Κολοτούρου, ενώ στο διάστημα 38΄ – 39΄ οι Αμαλιαδίτες είχαν ακόμα δύο καλές φάσεις στο ματς, με τα σουτ των Μαρκόπουλου και Μπουρούκη να αποκρούονται εντυπωσιακά από τον Κολυβά, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Πελοποννήσου μπήκε το ίδιο αποφασισμένη στο ματς, όπως και στο πρώτο μέρος κάτι που είχε σαν συνέπεια να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στο διάστημα 50΄- 53΄ ο Σταθάτος, με τα δύο προσωπικά του γκολ έκανε το 5-0, ενώ στο 60΄ ο Λόξας με σουτ έκανε το 6-0. Από την πλευρά της η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου, η οποία είχε απειλήσει μόλις μια φορά στο 20΄ την εστία του Φλίγκου με το σουτ του Μπούσι να περνάει μόλις άουτ, κατάφερε στο 67΄ να μειώσει σε 6-1 με σουτ του Τανουσάι. Οι πρωταθλητές Ηλείας όμως δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, και στο 75΄με σουτ του Μπουρούκη ο οποίος πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ στο ματς, έκαναν το 7-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Ζώντος, Βραχνής (67΄Μαρίτσας), Μπαρδούσης, Μπουρούκης, Μπράβος (64΄Νικολόπουλος), Μενίκου, Σταθάτος, Κολοτούρος (59΄Λόξας), Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Κολυβάς, Κουμαριώτης, Κοκόσης, Πολλάτος Δ., Ψάλτης, Αποστολάτος, Καπλάνι (64΄ Καραϊσκος), Στεφανάτος, Κορσιάνος, Μπούσι, Τανουσάι.

πηγή

3d98586a1a58bccdf1434aa4d4976ea4_LΤα καναρίνια είναι εδώ! Η Αχαϊκή επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας στη Γ Εθνική συντρίβοντας με 4-0 τον ΑΟ Τσιλιβή μετατρέποντας σε πάρτι ανόδου το ντέρμπι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα “καναρίνια” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης πήραν προβάδισμα με 2-0. Ο Τάσος Καρράς άνοιξε το σκορ, στην πρώτη φάση του αγώνα, ενώ στην αμέσως επόμενη επίσκεψη της Αχαϊκής στο 3′. ο Βαβάτσικος μετά από πάσα του Μαντά νίκησε τον Κλάδη γράφοντας το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ μετά από σέντρα του Βαβάτσικου από τα αριστερά, Αγγελόπουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0, ενώ στο 74 μετά από μια φάση διαρκείας ο Νίκος Αποσκίτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0, στέλνοντας στα ουράνια τους 1500 φίλους των ¨καναρινιών”.

Συνθέσεις

ΑΧΑΪΚΗ (Μ. Γκόφας):Δρακόπουλος,Ντάζος,Στεφανόπουλος,Πετρόπουλος,Τσίμπιτσης(46’ Τσολόπουλος)Δενδρινός,Βαβάτσικος,Γεωργόπουλος,Καρράς(70’ Αποσκίτης),Μαντάς Α.(77’ Μεντζελόπουλος),Αγγελόπουλος

ΤΣΙΛΙΒΗ (Δ. Μουζάκης):Κλάδης Β.,Γιακουμέλος,Κωστακιώτης,Κόκας,Κλάδης Α. ,Κάρδαρης,(73’ Μπάστας),Τσάνη,Γεωργίου,ΚαραμαλίκηςΝικολόπουλος,(86’ Μπιρμπίλης) ,Σταμίρης,(50’ Κακολύρης)

gnomip.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected