Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Προσωπική επιλογή Νταμπίζα ο Παντελιάδης!

pnteliaΒαλίτσες για την Κύπρο ετοιμάζει ο Θανάσης Παντελιάδης προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας

Ο 29χρονος αριστερός μπακ λίγες ημέρες μετά το πρόωρο διαζύγιο (το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του ΄17) με τον Αστέρα Τρίπολης, ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας Νίκο Νταμπίζα για τη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα.

H ανακοίνωση της ομάδας :

«Η Ομόνοια ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο Ελλαδίτη αμυντικό, Θανάση Παντελιάδη, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Ο Παντελιάδης είναι 28 ετών (6/9/87) και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Στον Αστέρα με τον οποίο είχε φέτος 19 συμμετοχές στην βασική εντεκάδα σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνίζεται από το 2014. Πιο πριν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Πανσεραϊκό, Πιερικό και Βέροια. Έχει ύψος 1.86.Στους Πράσινους προτάθηκε και ο Βραζιλιάνος Ελίζιο ενώ και οι Νάνο, Καράμπελας βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή. Πρόταση συνεργασίας έχει και ο Μπράνα Ίλιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected