Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Με δύο “άσους” η εκκίνηση στις μεταγραφές για τον “δικέφαλο”!

653465533553357895367159e036456Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Λόρια, έσκασε και η είδηση-βόμβα διά στόματος Σπανού, με τη συμφωνία του Ατρομήτου να παραχωρήσει τον Βασίλη Μπάρκα στην Ένωση.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τέρμα της ΑΕΚ, η οποία δεν έκανε μόνο την άμεση κίνηση με τον Γκεόργκι Λόρια, αλλά φαίνεται πως προχώρησε άμεσα και σε μια επένδυση για το μέλλον, με τον Βασίλη Μπάρκα.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη… ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Γιώργος Σπανός, καθώς σε εκδήλωση για την παρουσίαση των διαρκείας του Ατρομήτου, αποκάλυψε την ύπαρξη συμφωνίας με την Ένωση για τον νεαρό τερματοφύλακα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του να ενταχθεί στην ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν (2017-18).

«Για τον Κιβρακίδη υπάρχει στασιμότητα. Στο θέμα του Μπάρκα υπάρχει σημερινή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Πήρατε και την είδηση», τόνισε ο Σπανός στην εκδήλωση, ρίχνοντας τη… βόμβα για τις εξελίξεις στο θέμα του νεαρού τερματοφύλακα.

Την δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει επίσημα την συγκεκριμένη εξέλιξη (κάτι λογικό από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές), ωστόσο ήταν γνωστές εδώ και μέρες οι επαφές της με τον Ατρόμητο για τον νεαρό τερματοφύλακα.

Επίσης, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την Ένωση να έχει… εντάξει στο deal και τον Δημήτρη Ανάκογλου (που αποτελεί αδυναμία του Τραϊανού Δέλλα), ωστόσο ο παίκτης δεν έχει λάβει προς ώρας κάποια ενημέρωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected