Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Σήμερα στις 18.00 η κλήρωση του 2ου Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα. Γιατί “κόπηκαν” τέσσερις ομάδες

img-paul-pogba-se-fait-un-tennis-ballon-avec-mathieu-debuchy-1443022432_580_380_center_articles-172918

Απόψε το βράδυ, οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ΕΠΙΣΗΜΑ, θα μάθουν τους αντιπάλους τους αλλά και τις διασταυρώσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό!

Οι διοργανωτές δεν ήταν δυνατόν να περιμένουν αυτές που δεν έπαιρναν την απόφαση να λάβουν μέρος και σε συνδυασμό με την πίεση χρόνου, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κλήρωση με 20 ομάδες, με το πρόγραμμα πλέον να είναι σαφώς πιο βατό και οι ομάδες δεν θα χρειαστεί να δώσουν δύο ματς όπως συνέβη στο πρώτο τουρνουά στη Βέροια.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (9/6) στις 18.00 στο “Social Cafe Free” στη Νάουσα, όπου είναι απαραίτητη η παρουσία τουλάχιστον ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα, καθώς θα λάβουν γνώση τόσο για τους κανονισμούς (όσοι δηλαδή δεν αγωνίστηκαν στη Βέροια) όσο και για το νέο σύστημα διεξαγωγής.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε όσους δώσουν το παρόν και δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή, παρά μόνο σε κακές καιρικές συνθήκες.

Αργά το βράδυ, το SportsUp θα δημοσιεύσει τα δώρα των τριών πρώτων νικητών αλλά και τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος, ώστε να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία με τις ομάδες ενώ αύριο Παρασκευή (10/6) στις; 19.00 όσοι θέλουν μπορούν να βρεθούν στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας όπου θα υπάρξουν αγώνες επίδειξης και γνωριμίας με το άθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected