Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε αποδεσμεύσεις η Πύδνα Κίτρους!

3883ccacbbd93648d848852770f0936b_P1120096Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, ξεκινά ο προγραμματισμός της Κυπελλούχου Ελλάδας στους ερασιτέχνες, Πύδνα Κίτρους.

Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα την επιστροφή των δανεικών από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την νέα σαιζόν ανακοινώνει τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών της από την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ομάδα είναι οι: Αποστόλης ΤΣΙΟΥΝΗΣ, Βλάντο ΣΑΒΕΛΙΔΗΣ , Παναγιώτης ΚΟΥΝΔΗΣ, Δημήτρης ΤΣΙΛΕΠΗΣ.

Επίσης επιστρέφουν στην Α.Ε.Λ. απ΄όπου αποκτήθηκαν ως δανεικοί οι ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ Αντώνης και Σωτήρης ΧΑΜΟΣ.

Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ τους ευχαριστεί για την όλη προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Επίσης η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ προσκαλεί τα μέλη της σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 20 -6-2016 και ώρα 8μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος του πρώην Δήμου ΠΥΔΝΑΣ , στο Δ.Δ.Κίτρους για απολογισμό πεπραγμένων Διετίας 2015-2016 (Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός)καθώς και στην εκλογή νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Γ. Σ, θα επαναληφθεί στις 27-6-2016 , όπου και θα προκύψει το νέο Δ.Σ.

Από το Δ.Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected