Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σύγχυση με τις μετοχές του Απόλλων Καλαμαριάς

maxresdefault

Μπέρδεμα επικρατεί σ΄ότι έχει να κάνει με τις μετοχές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι οποίες φέρεται να ανήκουν στον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και όχι στον Αλέξανδρο Ανατολίτη.

Στον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και όχι στον Αλέξανδρο Ανατολίτη, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, ανήκουν οι μετοχές του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, ο νομικός του Ερασιτέχνη Κώστας Παπαδόπουλος έκανε γνωστό πως από την στιγμή που δεν έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα έγγραφα και πιο συγκεκριμένα το επιχειρηματικό πλάνο του Βασίλη Ανατολίτη, αυτή κατά την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θεωρείται ότι ισχύει.
Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης για το εν λόγω θέμα, τόνισε ότι έχει ακολουθήσει κανονικά την διαδικασία που απαιτούταν, με όλες τις φορολογικές κινήσεις προκειμένου οι μετοχές, να μεταβιβαστούν στον Αλέξανδρο Ανατολίτη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, την Δευτέρα (13/6) ο Παπαδόπουλος θα προχωρήσει σε ανάλυση του θέματος στην πλευρά του Ερασιτέχνη, προκειμένου τα μέλη του να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. Σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω, τότε ο Καλαϊτζίδης θα πρέπει να συζητήσει με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και όχι με τον Βασίλη Ανατολίτη για την απόκτηση των μετοχών.

Παράλληλα μεταξύ άλλων αναμένεται να ξεκαθαριστεί και το μέγεθος των οφειλών τις οποίες έχει η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected