Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έφτασε στο Αγρίνιο ο Τομανέ, πωλήθηκε ο Ντιέγκο Μπεχαράνο

600Ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Τομανέ, αναμένεται την Τρίτη στο Αγρίνιο για να υπογράψει για τρία χρόνια. Άλλες 2-3 περιπτώσεις “τρέχουν” στον Παναιτωλικό. Πωλήθηκε στη Δε Στρόνγκεστ ο Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Κάτοικος Αγρινίου θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Γκιμαράες, Τομανέ. Μάλιστα, αναμένεται στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Τρίτης, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, τριετούς διάρκειας, με τον Παναιτωλικό.

Ο Αντόνιο Μανουέλ Φερνάντες Μέντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκιμαράες μεσολαβούντος ενός δανεισμού σε Λιμιάνος και Ντούισμπουργκ. Στη γερμανική ομάδα, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρα, αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου έχοντας 9 συμμετοχές, αλλά κανένα γκολ. Στην Πορτογαλία μιλούν με εξαιρετικά λόγια για το ταλέντο του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την κλήση του στις μικρές ομάδες της εθνικής Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το sport24.gr, η μεταγραφική ενίσχυση, ωστόσο, του Παναιτωλικού δε σταματά στον Τομανέ. Οι διοικούντες την ομάδα του Αγρινίου γι’ άλλη μια χρονιά έχουν φροντίσει να καταστρώσουν έγκαιρα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με άλλες δύο-τρεις περιπτώσεις και οι οποίες πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθούν, ανάλογα βέβαια και με τις τυχούσες αποχωρήσεις. Πρόκειται για δύο μεσοεπιθετικούς κι έναν αριστερό μπακ.

Πωλήθηκε στη Δε Στρόνγκεστ ο Μπεχαράνο

Χωρίς Μπεχαράνο η νέα σεζόν για τον Παναιτωλικό. Ο Ντάνι, όπως έγραψε στο Sport24.gr, θα αγωνιστεί δανεικός στο Εκουαδόρ με τη Μουσούκ Ρούνα. Αλλά κι ο Ντιέγκο, θα μείνει στη Νότιο Αμερική.

Ο Βολιβιανός μπακ θα παραχωρηθεί με μεταγραφή στη Δε Στρόνγκεστ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός. Αποτέλεσε, ουσιαστικά, επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους με τον Παναιτωλικό – εκτιμώντας το ήθος και τον χαρακτήρα του Ντιέγκο – να διευκολύνει την πώλησή του απαιτώντας μικρότερο ποσό από την “τίγκρε”. Ουσιαστικά, όπως προανήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, μένουν μερικές εκκρεμότητες ανάμεσα σε Δε Στρόνγκεστ και Παναιτωλικό, προκειμένου να ανακοινωθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected