Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με γκολ του Κορόνα, πρώτη θέση για το Μεξικό (vid)

Ck4Qv5KWYAAgQ0rΟ Κορόνα με ένα εκπληκτικό σόλο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βενεζουέλα χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στο Μεξικό, που πήρε τελικά την ισοπαλία με 1-1 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/6) το «NRGStadium» και τερμάτισε στην 1η θέση του 3ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων που είχε από την αντίπαλό του.

Η Βενεζουέλα άνοιξε το σκορ στο 10’ με το γυριστό σουτ του Βελάσκεζ, αλλά ο Κορόνα, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι στο 18’ στη θέση του Ακίνο έφερε το ματς στα ίσα στο 80’ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί. Έτσι η «τρι», που απέφυγε με την πρωτιά να αντιμετωπίσει την Αργεντινή στους «8» του θεσμού, παρέμεινε αήττητη για 22ο αγώνα. Από την άλλη η Βενεζουέλα τερμάτισε 2η και θα κοντραριστεί στα προημιτελικά με τον Μέσι και την παρέα του.

Συνθέσεις

ΜΕΞΙΚΟ: Χοσέ Κορόνα, Αγκιλάρ, Ρέγες, Μορένο, Τόρες Νίλο (46’ Λαγιούν), Ερέρα, Μολίνα (68’ Χερνάντεζ), Γκουαρδάδο, Ακίνο (18’ Κορόνα), Λοσάνο, Περάλτα.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ερνάντεζ, Γκονσάλεζ, Άνχελ, Βελάσκεζ, Φέλτσερ, Γκέρα (83’ Οτέρο), Ρινκόν, Σέιχας, Πεναράντα, Σάντος (78’ Ρόντον), Ντελ Βάγιε (65’ Μαρτίνεζ).

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Μεξικό 7 (6-2)

2. Βενεζουέλα 7 (3-1)

3. Ουρουγουάη 3 (4-4)

4. Τζαμάικα 0 (0-6)

https://www.youtube.com/watch?v=m19FSnOUei8

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected