Football League

Οι επίπονες διοικητικές ζυμώσεις στον Πανσερραϊκό

panserraikos-22531Οι ημέρες περνούν, το ημερολόγιο δείχνει 15 Ιουνίου και ο Πανσερραϊκός ακόμη δεν ξέρει αν το διοικητικό του αύριο θα μπορέσει να του δώσει τέτοια ασφάλεια προκειμένου να πορευτεί με ηρεμία την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με το serresport.gr, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι “κόκκινοι” καλούνται να βρούνε λύσεις με την κατάσταση αυτή την στιγμή να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Χρήστος Κοράκης έχοντας δείξει την διάθεση να παραμείνει και να ασχοληθεί ακόμη πιο ενεργά συνεχίζει τις επαφές με διάφορους επιχειρηματίες προκειμένου να τους πείσει για το πλάνο που υπάρχει και να βάλουν τα χρήματα τους στον Πανσερραϊκό και περιμένει απαντήσεις. Σαφώς η αποστολή του είναι δύσκολη αλλά δεν την εγκαταλείπει και το παλεύει.

Την ίδια στιγμή παρά τα όσα αντίθετα είχαν διαρρεύσει οι Γερμανοί επιμένουν να θέλουν να επενδύσουν στον Πανσερραϊκό και μάλιστα όπως λέγεται έχουν βρει επενδυτή για να βάλει τα χρήματα και περιμένουν την οριστική απάντηση του, πιθανόν σήμερα, για να δώσουν μία τελική πρόταση στην διοίκηση των “λιονταριών”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected