Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στον Κεραυνό Επισκοπής ο Βασίλης Αργυρίου!

13474008_10206459080857446_2127429684_n

Νέα εποχή από σήμερα (15/6) στον Κεραυνό Επισκοπής!

Η σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ομάδας έβγαλε είδηση και όπως βλέπετε από τη φωτογραφία που εξασφάλισε το SportsUp, νέος προπονητής των “κοκκινόμαυρων” είναι ο Βασίλης Αργυρίου!

Ο πρώην τεχνικός του ΦΑΣ Νάουσα και ο πρωτεργάτης των διαδοχικών ανόδων του Αριστοτέλη Νάουσας στην Α2 Ερασιτεχνική, είναι εδώ και λίγα λεπτά μέλος του Κεραυνού Επισκοπής, ο οποίος βάζει ψηλά τον πήχη αρχής γενομένης με το πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Η συζήτηση περί συμφωνίας δεν κράτησε πολύ, άλλωστε το…ζέσταμα είχε ήδη γίνει τις προηγούμενες μέρες όταν και οι διοικούντες είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον έμπειρο τεχνικό.

Αυτό που κράτησε πάνω από 5(!) ώρες ήταν το πλάνο της συγκρότησης του ρόστερ της ομάδας κι από ότι καταφέραμε να αλιεύσουμε, οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί με ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη στο άκουσμα τους.

Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές με πρωτοκλασάτους παίκτες του νομού, οι οποίες και θα συνεχιστούν αύριο, ημέρα που ο Βασίλης Αργυρίου θα ταξιδεύει για τη Ρόδο όπου θα δώσει το παρόν στο σεμινάριο για το Uefa Pro, ένα ακόμη βήμα στην πλούσια προπονητική του καριέρα.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει…φωτιά, εκείνο όμως που θεωρείται σίγουρο είναι πως ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κεραυνός θα ανακοινώσει ως πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Β Εθνική από γειτονική χώρα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected