Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει στον “πράσινο” πάγκο ο Γιώργος Ντάμτσιος!

_DSC2207

Ένα πρόσωπο που ουσιαστικά έγινε ένα με τους κατοίκους του χωριού και έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς στην περιοχή, επιβραβεύεται για την αξία και τις ικανότητες του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος παρά το γεγονός πως η διοίκηση απαρτίζεται πλέον από άλλα πρόσωπα, απολαμβάνει εξίσου την εμπιστοσύνη του νέου ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί την ανανέωση του με τον “πράσινο” σύλλογο.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Γιώργου Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το έργο του «δικού μας» πλέον Γιώργου, έχει εκτιμηθεί απ όλους στον σύλλογο και η νέα διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει το αγωνιστικό πλάνο που έχει σχεδιάσει ο ίδιος τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Τη συμφωνία με τον προπονητή ακολουθεί μια σειρά από επαφές και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στο δυναμικό της ομάδας αλλά και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, πάντα μέσα στα πλαίσια των αναγκών και της βούλησης του προπονητή μας.”

Εκ της διοικήσεως

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected