Κατηγορίες
Basket

Ετοιμάζεται για Α1 ο Προμηθέας Πατρών, υποψήφιος για τον πάγκο ο Μαρκόπουλος!

hljnqchqio5760e6047afd1Ο Φάρος δεν βρίσκει «συμπαίκτες» ώστε να αγωνιστεί στην Α1 και… αποχωρεί, με τον Προμηθέα Πατρών να ετοιμάζει βαλίτσες για τα «σαλόνια» με υποψήφιους Μαρκόπουλο-Σκουρτόπουλο για τον πάγκο.

Πριν από μερικές μέρες ο Φάρος πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο στην Α1, νικώντας τον Προμηθέα στα πλέι οφ ανόδου της Α2, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, με τον Προμηθέα να ετοιμάζεται για την… παράδοση-παραλαβή του εισιτηρίου.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο Προμηθέας θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α1, την ώρα που ο Φάρος βαδίζει στο άγνωστο. Ηδη οι παίκτες της ομάδας του Κερατσινίου ετοιμάζονται για το… αντίο, με τον Κομποδιέτα να έχει ανοίξει πρώτος την πόρτα της εξόδου.

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες του Φάρου το επόμενο διάστημα, λαμβάνοντας τις σχετικές αποζημιώσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, καθώς μπορεί πριν από λίγα 24ωρα να εκδόθηκε ανακοίνωση-κάλεσμα για… συμπαίκτες ενόψει της συμμετοχής στην Α1, όμως η εύρεσή τους είναι πολύ δύσκολη σε αυτές τις δύσκολες εποχές και φυσικό επακόλουθο είναι η απόσυρση της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

Τη θέση του Φάρου στο πρωτάθλημα θα πάρει ο Προμηθέας Πατρών, τον αντιμετώπισε στα πλέι οφ ανόδου της Α2, με τους Αχαιούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την Α1.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα ήδη τρέχουν τον σχεδιασμό, πρώτο μέλημα είναι η θέση του προπονητή και έχουν μιλήσει ήδη με τους Χάρη Μαρκόπουλο και Θανάση Σκουρτόπουλο, πριν προχωρήσει η στελέχωση του ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected