Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιδού η δεύτερη μεταγραφή της Λέστερ!

CleK78UWEAAVcIMΟ Λουίς Ερνάντες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την Λέστερ, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον Ισπανό αμυντικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, κάτοικος “King Power Stadium” τουλάχιστον ως το 2020 θα είναι ο Λουίς Ερνάντες, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Σπόρτινγ Χιχόν (στο τέλος του μήνα) μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και 133 ματς σε αυτήν και συμφώνησε την Τρίτη (21/6) για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λέστερ του Ρανιέρι.

Ο 27χρονος Ισπανός, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ πέρυσι είχε σημαντική συμβολή στην παραμονή της Χιχόν στην Primera Division δηλώνοντας “παρών” σε 36 ματς πρωταθλήματος ως βασικός.

Να σημειωθεί πως ο Ερνάντες αποτελεί τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφική προσθήκη για τους πρωταθλητές Αγγλίας, μετά τον Γερμανό τερματοφύλακα Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ, για τον οποίο οι “αλέπούδες” δαπάνησαν 3.500.000 ευρώ για να τον πάρουν από το Αννόβερο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected