Κατηγορίες
Football League

Νέα δέσμευση Καρυπίδη για το Μετοχικό Κεφάλαιο την Παρασκευή

karipidis_psifidis1Σε σημερινή συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη, δεσμεύτηκε για μία ακόμα φορά πως την Παρασκευή θα καταθέσει κανονικά τα 1,2 εκ. ευρώ που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από την Αμερική και σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Ψηφίδη, δεσμεύτηκε για μία ακόμα φορά πως δεν θα προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, τονίζοντας πως την Παρασκευή θα καταθέσει τα 1,2 εκ ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για την κάλυψη του νέου μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ.

Παράλληλα, η συζήτηση των δύο αντρών αναλώθηκε και σε τεχνικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα της ομάδας. Όπως και να χει η Παρασκευή είναι η ημέρα κρίσης για τον Άρη και εκεί πλέον όλοι περιμένουν από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνουν πράξη τα λεγόμενά του προκειμένου να προχωρήσει έπειτα και ο σχεδιασμός της ομάδας που θα αγωνιστεί στη Football League, με στόχο την άμεση επιστροφή του Άρη, στη Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected