Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Χάρης Μπλατσιώτης : “Δύο λόγια για τους νέους”

ακαδημια βεροιας

Πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε τα γραφεία της Ακαδημίας Βέροιας ο Χάρης Μπλατσιώτης, στον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρθηκαν στην προσφορά του στον σύλλογο στην στην τελετή λήξης, όπου και τιμήθηκε με σχετική πλακέτα.

Κατά την επίσκεψή του, παρέδωσε στους διοικούντες ένα κείμενο, το οποίο ζήτησε να δημοσιευτεί.

Αναλυτικά :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τωρινό Πρόεδρο και όλα τα μέλη της σημερινής Διοίκησης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, για την πρόσκληση που μου έκαναν να παραβρεθώ στην ωραία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ποδοσφαιρικής σεζόν 2015- 2016 και να με τιμήσουν με την τιμητική πλακέτα για το ήθος και την προσφορά μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Βλέπετε, η Ακαδημία για εμένα ήταν η δεύτερη οικογένεια. Ποδοσφαιρικά πρώτη μου οικογένεια ήταν η Βέροια, εκεί μεγάλωσα, έπαιξα μπάλα, ανδρώθηκα, εκεί τελείωσα επαγγελματικά την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Η κίνηση αυτή της Ακαδημίας με συγκίνησε πολύ, διότι βρέθηκα ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα αγαπημένα, που είχαμε τόσα χρόνια μια άψογη συνεργασία και αυτοί είναι οι πρόεδροι, οι παράγοντες, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών που ξεκινήσαμε μαζί αυτή την ωραία προσπάθεια. Φοβούμενος μη ξεχάσω κάποιον και παρεξηγηθώ, θα αναφέρω τα πρόσωπα της πρώτης διοίκησης του 1994. Τον Πρόεδρο κ. Χαρισιάδη Μιχάλη, τον κ. Βεργώνη Γεώργιο, τον κ. Μαργαρίτη Πέτρο, τον κ. Ταραρά Λάμπρο, τον κ. Σίμπο Σάκη, τον κ. Πασίδη Σάκη, τον κ. Μαρούδα Γιώργο, τον κ. Μίλοε Πέτκο, τον κ. Γαβριηλίδη Λάκη, τον κ. Πέιο Φίλιππο, τον κ. Σιαφαρίκα Γερμανό, τον κ. Παπαστέργιο Θανάση, τον κ. Μίλη Γιώργο, τον κ. Λυμούση Αντώνη, τον κ. Χαραλαμπίδη Θωμά, τον κ. Γιάννου Γιάννη, τον Ανθυμιάδη Αναστάσιο, τον Καρανάσιο Σάκη, τον κ. Λασκάρογλου Μανώλη, τον κ. Καλπάκη Παναγιώτη και πολλούς άλλους που ίσως τώρα ξεχνώ.

Φυσικά, στην Ακαδημία ο ρόλος ο δικός μου ήταν ως προπονητής τερματοφυλάκων, ωστόσο βοηθούσα τα παιδιά από  όλα τα τμήματα ψυχολογικά, αλλά ήμουν εκεί και βοηθούσα και σε διάφορες δουλειές που χρειαζόταν, όπως κουρέματα, ποτίσματα, μικροτραυματισμούς, πλύσιμο με το χέρι. Σε όλα ήμασταν μέσα. Για το λόγο αυτό δεθήκαμε όλοι μαζί πολύ συναισθηματικά και αγαπούσε ο ένας τον άλλο.

Θα ήθελα να πω στα παιδιά να έχουν υγεία και αγάπη για αυτό που κάνουν και να συνεχίσουν να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Φυσικά, αυτό θέλει θυσία και πολύ κόπο και προσπάθεια, για να φτάσουν εκεί  που έχουν βάλει σκοπό, κάτι που απαιτεί δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Εύχομαι στα παιδιά,  στους γονείς και σε εσάς προσωπικά καλό καλοκαίρι.”

Με εκτίμηση,
Μπλατσιώτης Χάρης,
Ένας από εσάς, την οικογένεια της Ακαδημίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected