Κατηγορίες
Football League

Στον ΟΦΗ ο Πλεσίτης!

plesitis-vasilis-1Και επίσημα πλέον ο Βασίλης Πλεσίτης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε από την κρητική ομάδα.

Σύμφωνα με το grandsport, ο 53χρονος προπονητής, είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, με τον οποίο συμφώνησε να είναι αυτός που θα έχει την καθοδήγηση της ομάδας Κάτω των 19 ετών, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, την ευθύνη της οποίας ομάδας θα έχει η ΠΑΕ που θα ιδρυθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ο Βασίλης Πλεσίτης να ηγηθεί γενικά στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αλλά και την μελλοντική σύσταση ομάδων Κ-15 και Κ-17 που θα χρειαστεί να υπάρξουν.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Όμιλο, σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ o Bασίλης Πλεσίτης τόνισε: «Νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη. Να μου αναθέσει η διοίκηση του ΟΦΗ, ένα ιδιαίτερα υπεύθυνο και νευραλγικό πόστο, την λειτουργία της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ.

Ταυτόχρονα με γεμίζει με ευθύνη και υπόσχομαι να κάνω τη μέγιστη προσπάθεια, προκειμένου τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, τα επόμενα χρόνια, να είναι πρότυπα σε λειτουργία, δημιουργικά, παραγωγικά, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν, παιδιά του ΟΦΗ να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Έχω διάθεση και όρεξη και θέλω ο ΟΦΗ στο θέμα των υποδομών να γίνει φάρος για τη Νότια Ελλάδα».

Ο Βασίλης Πλεσίτης γεννήθηκε το 1963 στα Γιάννινα. Ζει στο Ηράκλειο τα τελευταία 26 χρόνια. Εργάζεται 19 χρόνια ως προπονητής.

Έχει δουλέψει σε Ζαρό, Ασήμι, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια ήταν στις υποδομές του Εργοτέλη, με σημαντικό έργο στην παραγωγή και αξιοποίηση ταλέντων.

Μάλιστα για 2.5 χρόνια ήταν στο προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected