Γ Εθνική / Τοπικά

Αμοιβαία η θέληση για παραμονή του Σταυλά!

stavlas_episkopiΤην παραμονή του Δημήτρη Σταυλά επιθυμούν στην ομάδα του Ιάλυσου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και γιατί όχι άλλωστε καθώς είναι γνωστή η προσφορά του στους «ερυθροκίτρινους», αφού αποτελούσε ένα από τα δυνατά όπλα της ομάδας.

Σύμφωνα με το news12.gr, κάτι τέτοιο βρίσκει σύμφωνο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή εφόσον στην συνάντηση του με την διοίκηση οι δύο πλευρές καταλήξουν σε μια κοινή συνισταμένη για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος παίκτης έχει πρόταση και από ομάδα της Β΄ Εθνικής στην Κύπρο, όμως ο ίδιος στο οικογενειακό του περιβάλλον τονίζει ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ιάλυσος. Για το πολύτιμο εργαλείο-παίκτη που λέγεται Δημήτρης Σταυλάς, ενδιαφέρον δείχνουν ακόμα δύο ομάδες του νησιού μας ο Διαγόρας και η Ρόδος, που όμως δεν το έχουν έχουν κάνει γνωστό δημόσια.

Όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το θέμα του Σταυλά, για την παραμονή του η όχι στον Ιάλυσο, θα έχει ξεκαθαρίσει και αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση από τον «Τοξοβόλο».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected