Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημιουργεί και τρίτη θυγατρική ομάδα ο Εργοτέλης!

neoi-ergoteli-protathlites-v2-epsiΘέλοντας να αξιοποιήσει στο έπακρο το υλικό που υπάρχει στην Ακαδημία του, ο Εργοτέλης έχει «στα σκαριά» τη δημιουργία μιας ακόμα θυγατρικής ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το grandsport.gr, μετά τους Νέους Εργοτέλη και τα Κανάρια, ο Εργοτέλης θα αποκτήσει σύντομα μια ακόμα θυγατρική ομάδα, τη δημιουργία της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν οι διοικούντες του συλλόγου. Η ομάδα αυτή θα λάβει μέρος στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΗ, εκεί όπου αγωνιζόντουσαν πέρσι τα Κανάρια τα οποία πήραν την άνοδο για τη Β’ κατηγορία.

Την υλοποίηση αυτής της σκέψης την έχουν αναλάβει ο επικεφαλής της Ακαδημίας του Εργοτέλη Μ. Επιτροπάκης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου Γ. Μπροκαλάκης και ο εκ των υπευθύνων των Νέων Εργοτέλη και Καναριών Μ. Σκεπάρνης.

Ο στόχος που έχουν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας είναι στο οργανόγραμμα τόσο της Ακαδημίας, όσο και των ομάδων υποδομής, να υπάρχει ένας εκπρόσωπος σε κάθε κατηγορία της ΕΠΣΗ και την οποία θα στελεχώνουν αθλητές ανάλογα της ηλικίας τους. Η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα παίξει στη Γ’ ΕΠΣΗ, με το όνομά της προσώρας να μην έχει γίνει γνωστό, θα έχει το χαρακτήρα ομάδας Κ15, με παίκτες γεννημένους το 2002 και κάποιους το 2001.

Τα Κανάρια που θα αγωνιστούν στη Β’ ΕΠΣΗ θα πλαισιώνονται από παίκτες γεννημένους το 2001, με κάποιους από το 2000, ενώ οι Νέοι Εργοτέλη οι οποίοι τη νέα χρονιά θα είναι στην Α’ ΕΠΣΗ, θα απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000, το 1999 και το 1998.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την ίδρυση της ομάδας είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο εγγύς μέλλον, ώστε η ομάδα να είναι από όλες τις πλευρές έτοιμη, ώστε να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected