Κατηγορίες
Super League 1

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Σίλβα σε παραίτηση

μαρινακησ1Το SDNA σκάλισε στην Πορτογαλία την υπόθεση της αιφνίδιας παραίτησης του Μάρκο Σίλβα και αποκαλύπτει ποιοι ήταν αυτοί οι περίφημοι «προσωπικοί λόγοι» που τον ώθησαν σε παραίτηση.

Η αλήθεια είναι ότι η αιφνίδια παραίτηση του Μάρκο Σίλβα έσκασε σαν βόμβα στην πιάτσα, αφού κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Στην πραγματικότητα όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA δεν ήταν παρά η έκρηξη μίας βόμβας, το φιτίλι της οποίας σιγόκαιγε εδώ και καιρό. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός λειτούργησε παρορμητικά και έβαλε το θυμικό του μπροστά, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει στην θητεία του στην Ελλάδα.

Το SDNA έψαξε πολύ καλά στο περιβάλλον του Μάρκο Σίλβα στην Πορτογαλία και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τους «προσωπικούς λόγους» που επικαλείται ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μέσα από μία σειρά από επεισόδια τα οποία αποκαλύπτουν την δυσαρέσκεια του με τον τρόπο που πήγαιναν τα πράγματα στην ομάδα του Πειραιά.

1. Ο τελικός κυπέλλου

Το «κακό» ξεκίνησε από τον περίφημο τελικό κυπέλλου. Μέχρι τότε όλα έδειχναν να πηγαίνουν μέλι γάλα στις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο τεχνικό. Κάπου εκεί, οι πρώτες ρωγμές έκαναν την εμφάνιση τους. Ο Σίλβα έδειχνε πολύ ενοχλημένος από τους χειρισμούς της διοίκησης και δυσαρεστημένος που έπρεπε να «κρατήσει» μία ομάδα που δεν ήξερε πότε θα παίξει το τελευταίο ματς της σεζόν και δεν ήξερε πότε θα φύγει για διακοπές.

Οι συνεχείς αναβολές διέλυσαν τον εσωτερικό προγραμματισμό, οι προπονήσεις εκείνης της περιόδου είχαν μεγάλη ένταση και εκνευρισμό και ο Σίλβα φρόντισε να ενημερώσει γι’ αυτό έγκαιρα. Η άποψη του ήταν πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να έχει πιο σκληρή στάση στους χειρισμούς του και είτε να εξασφαλίσει την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, είτε ακόμα ακόμα να μην κατέβει στον τελικό υπό αυτές τις συνθήκες που αναγκάστηκε να παίξει!

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρεώθηκε την απώλεια του κυπέλλου, διότι η ομάδα που εμφάνισε στον τελικό με την ΑΕΚ έμοιαζε καμμένη, σκασμένη, αγνώριστη (πείτε το όπως θέλετε), όμως ο ίδιος πίστευε ότι η ευθύνη δεν την ήταν δική του (όπως πέρασε και σε αρκετά Μ.Μ.Ε.) αλλά της διοίκησης που δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα του τελικού.

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected