Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η επιστροφή Ζαρείφη στον Ολυμπιακό Βόλου και η περίπτωση του Αργεντίνου

73789151969dd5c4fbf979760c7d8844_LΟμάδα επιπέδου Football League ετοιμάζει ο Ολυμπιακός Βόλου και ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης με τους συνεργάτες του, έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Σε λίγες ημέρες κλείνει την συμφωνία για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου ως έδρας της ομάδας αγωνιστικά και διοικητικά. Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό έχει κλείσει ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών θα υπάρξει μια ανακοίνωση για την απόκτηση αμυντικού ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή ο οποίος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίσης ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη και τον αμυντικό Βαγγέλη Στουρνάρα. Παράλληλα η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» προσπαθεί να κλείσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια με δυνατές ομάδες της Super League και της Football League και έχει ήδη συζητήσει με Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΕΚ, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης όπως και με την ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να έχει καλές σχέσεις με τις γειτονικές ομάδες της Θεσσαλίας, ΑΕΛ Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα, αλλά και με τη συμπολίτισσα Νίκη.

Επέστρεψε ο Ζαρίφης στον Ολυμπιακό

Επέστρεψε στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου ύστερα από έξι μήνες ο Βασίλης Ζαρίφης.

Ο 19χρονος μέσος ανήκε στην ομάδα Κ19 των “ερυθρολεύκων” μέχρι τον Ιανουάριο και ακολούθως έπαιξε στον Ηρακλή Βόλου, ενώ στο παρελθόν είχε παρουσία στην ομάδα Νέων της Νίκης και τη Δημητριάδα. Είναι ο πέμπτος παίκτης από τη Μαγνησία που εντάσσεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου μετά τους Αναστασίου, Κολημήτρα, Παλιούρα και τον Μπουργάνη, ενώ συνολικά οι μεταγραφές είναι δέκα εάν στους προαναφερθέντες προσθέσουμε τους Κατσούλη, Φλίγκο, Ντα Κότσα, Ναστέφσκι και Δωματά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected