Κατηγορίες
Super League 1

Φήμες για αποχώρηση Τσουκαλά από τον ΠΑΣ!

9c20fd4d37f53540ddb0e0c23b6b89cc_MΣπουδαίο ζήτημα έχει ανακύψει τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς φαίνεται πως ο Σταύρος Τσουκαλάς θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με το passports.gr, για τον 28χρονο μέσο της ομάδας της Ηπείρου εκδήλωσαν μεταγραφικό ενδιαφέρον μια ομάδα από την Ελλάδα και μια από χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα την Ελβετία.

Ο Τσουκαλάς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, δηλαδή ένα ακόμα χρόνο και η ρήτρα αποδέσμευσης κινείται κοντά στις 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να καλύψει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη, ενώ προσφέρει και τριετές κλειστό συμβόλαιο στον Θεσσαλονικιό χαφ με αυξημένες αποδοχές.

Η πιθανή φυγή του Τσουκαλά θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΣ καθώς πρόκειται για τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και ένας από τους πιο τεχνίτες, αν όχι ο πιο τεχνίτης που διαθέτει αυτή τη στιγμή  το ρόστερ του ΠΑΣ.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ήρθε στον ΠΑΣ τον Αύγουστο  του 2012 από τον ΠΑΟΚ και στα Γιάννενα τον έφερε ο μάνατζερ και πρώην ποδοσφαιριστής Ίλια Ίβιτς.  Στον ΠΑΣ κατάφερε να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον χώρο του κέντρου και βασικό γρανάζι της ομάδας ανεξαρτήτως προπονητή.

Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησε το παρατσούκλι «βιονικός» μιας και δύσκολα χάνει παιχνίδι ακόμα και για το κύπελλο ή φιλικές αναμετρήσεις.

Είναι ρέκορντμαν συνεχόμενων αγώνων στον ΠΑΣ Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected